Haberler

İmamoğlu cephesinden Haluk Bayraktar'ın "Tasmalı köpek" çıkışına sert yanıt

Güncelleme:

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar'ın Ekrem İmamoğlu'na yönelik, "Tasmalı köpeklerini saldırtmayı bırak" sözlerine İBB'den yanıt geldi. Yapılan açıklamada "Bu şahıs ve benzerleri sosyal medyada dezenformasyon yaparak, içindeki kin ve nefreti toplumu kutuplaştırmak için kullanıyor. Bu millet sizin kötü aklınıza 31 Mart'ta dersini verdi, vermeye de devam edecektir" ifadelerine yer verildi.

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, İsrail'e jet yakıtı sattıklarına dair iddiaları yayanların arkasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun iletişim ekibinin olduğunu öne sürerek "Bu PKK'lıları besleyen Ekrem İmamoğlu'na sesleniyorum: Tasmalı köpeklerini saldırtmayı bırak. Yalandan başka söyleyecek lafın varsa, mertçe yüzümüze söyle de cevabını verelim" dedi.

İMAMOĞLU CEPHESİNDEN 31 MART GÖNDERMESİ

Ekrem İmamoğlu, Haluk Bayraktar'ın bu çıkışına İBB'nin resmi sosyal medya hesabından yaptırdığı paylaşımla yanıt verdi. İBB'den yapılan açıklamada, Bayraktar'ın sözleriyle ilgili hukuki sürecin başlatılacağı belirtilirken, "Ramazan ayında bile iftira ve kumpastan geri durmayanların, bayramda da aynı kötülüklere devam etmesine şaşırmıyoruz. Bu şahıs ve benzerleri sosyal medyada dezenformasyon yaparak, içindeki kin ve nefreti toplumu kutuplaştırmak için kullanıyor. Bu millet sizin kötü aklınıza 31 Mart'ta dersini verdi, vermeye de devam edecektir" denildi.

İşte İBB'nin resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşım;

Tartışma alevleniyor! İBB'den Bayraktar'a yanıt: Nefreti toplumu kutuplaştırmak için kullanıyor

Haberler.com / Kaan Güler - Politika

Haluk Bayraktar Dezenformasyon Ekrem İmamoğlu Sosyal Medya Hukuk Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (164)

Reçel Tahin Etsoğan:

İki Trabzonluyu çok seviyorum, birisi Dünya'yı titreten Kanuni Sultan Süleyman, diğeri de 22 yıllık despot Akp iktidarını titreten Ekrem İmamoğlu. Seni Allah'ın izni ile Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanı yapacağız Sayın Ekrem İmamoğlu, seninle Türkiye huzurlu, mutlu, refah içinde günlere uyanacak.

6515
2411
yanıtYanıtla
Sefa:

hadi len.

yanıt659
yanıt1196
Reçel Tahin Etsoğan:

İmamoğlu'nu kıskanmak yerine örnek almayı deneseniz belki içten içe büyüyen fesatlığınız da son bulur bi deneyin denemek bedava... ;)))

yanıt1428
yanıt761
Kasım Ekşi:

Zammı hakettin

yanıt167
yanıt541
Yusuf Yıldız:

Hadi ordan hayalperest

yanıt241
yanıt508
Mehmet Deniz:

Seninle ayni fikirdeyim ve Trabzonlu degilim. Bu bayramda bile boyle ayristici dil, kin ve nefret kusmak kimseye yaramiyor.Erdogan damadi ve dunurlerin bu kotu dilden vazgecmesi herkesin yararina olacaktir

yanıt615
yanıt383
Reçel Tahin Etsoğan:

Kasım Ekşi: Allah şahit trol değilim kimseden de 5 kuruş para almıyorum. Bazı şeyler karşılıksızda yapılır tıpkı vatanı karşılıksız sevmek gibi... Siz anlayamazsınız.

yanıt467
yanıt149
Vatan Aşığı:

Etsoğan,İmamoğlu kazandığı andan itibaren saniyeler içinde sandıkta işbirlikçisi olduğu malum partinin “ oyları ile geldiğini ututmasın “ mesajının verilmesi, yani bu mesajla aslında ellerinin tepesinde olacağının hatırlatılması bana göre çok manidar ve yine bana göre bu mesajın pek hayra alamet olmayacağının düşüncesindeyim. Dolayısıyla “ mutlu , huzurlu, refah içinde günlere uyanacak” cümlelerini kendi adına yaz.

yanıt273
yanıt383
Reçel Tahin Etsoğan:

Vatan Aşığı: Megri Megri babbo Megri ... hatırladın mı.? :)))

yanıt393
yanıt203
Panther Panthera:

Kocaman dudak vardir sende simdi, Yapisir ekonun arkasina.

yanıt150
yanıt369
Tüm 164 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title