Haberler

Bolu'dan yeniden aday olan Tanju Özcan, seçimden önce "Erdoğan 2023'te seçilirse, 2024 yılında adaylığımı koymayacağım" demiş

Güncelleme:

CHP'den Bolu Belediyesi için yeniden aday gösterilen Tanju Özcan'ın, 2023 Cumhurbaşkanı Seçimi öncesinde söylediği sözler akıllara geldi. Özcan, katıldığı bir televizyon programında "Şunu iddialı bir şekilde söylüyorum: Hayatımda hiç kıvırmadım. Eğer Sayın Erdoğan 2023'te bir daha seçilirse, ben 2024 yılında seçilme şansım yüzde 100 de olsa Bolu Belediye Başkanlığı'na aday olmayacağım." demişti.

CHP, 4'ü büyükşehir olmak üzere 10 ilde belediye başkan adaylarını duyurdu. CHP'den ihraç edilip daha sonra da affedilerek partiye dönen Tanju Özcan, Bolu'dan yeniden aday gösterildi. Özcan'ın, 2023 Cumhurbaşkanı Seçimi öncesindeki "Eğer Sayın Erdoğan 2023'te bir daha seçilirse, ben 2024 yılında seçilme şansım yüzde 100 de olsa Bolu Belediye Başkanlığı'na aday olmayacağım." sözleri ise yeniden akıllara geldi.

CHP 10 ŞEHİRDE ADAYLARINI BELİRLEDİ

CHP, 4'ü büyükşehir olmak üzere 10 şehirde belediye başkan adaylarını belirledi.İstanbul'da Ekrem İmamoğlu, Ankara'da Mansur Yavaş, Bursa'da Mustafa Bozbey, Balıkesir'de Ahmet Akın aday oldu.

ÖZCAN YENİDEN ADAY

Bir önceki CHP yönetimine karşı değişim çağrısı yapan ve ilk önce partiden ihraç edilip sonra da affedilerek partiye dönen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da şehrinden yeniden aday gösterildi. Özcan'ın 2023 Cumhurbaşkanı Seçimi öncesinde, Haber Global'de katıldığı bir televizyon programında sarf ettiği sözler ise yeniden akıllara geldi.

"ERDOĞAN SEÇİLİRSE ADAY OLMAYACAĞIM" DEMİŞTİ

Bolu Belediye Başkanı Özcan, seçim yorumu olarak "Şunu iddialı bir şekilde söylüyorum: Hayatımda hiç kıvırmadım. Eğer Sayın Erdoğan 2023'te bir daha seçilirse, ben 2024 yılında seçilme şansım yüzde 100 de olsa Bolu Belediye Başkanlığı'na aday olmayacağım." ifadelerini kullanmıştı.

Tanju Özcan'ın canlı yayındaki sözleri yeniden akıllara geldi: Erdoğan 2023'te seçilirse, 2024 yılında adaylığımı koymayacağım

"ADAY OLDUĞUMU MEMNUNİYETLE ÖĞRENDİM"

Öte yandan Başkan Özcan, sosyal medya hesabından adaylığıyla ilgili yaptığı paylaşımda, "Biraz önce CHP PM üyelerimizin şahsımı Bolu Belediye Başkan adayı ilan ettiğini memnuniyet ile öğrendim. Teşekkür ederim değişen CHP kadrolarına. Selam olsun, Atatürkçü, yurt severlere, ulus devletin teminatı Türk milliyetçilerine." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Belediye Başkanlığı Bolu Belediyesi Tanju Özcan Sözler Bolu Politika Haberler

500

Yorumlar (12)

Zeki Anti:

Bu partinin geneli böyle zaten başka bir şey beklemek yanlış olurdu.

134
23
yanıtYanıtla
Hsn:

Dansözlüğün kitabı.. 2024 baskısı çıkacak

112
9
yanıtYanıtla
ARSLANOĞLU Hakan:

Tanju Özcan' ın kıvırmada tek rakibi Asena' dır.

102
16
yanıtYanıtla
Sami İşgören:

kıvırmak bunların içine sinmiş bakcez,görcez kıvırıyomu kıvırmıyormu?ben söyleyeyim bekletmeden sizleri, hemde nasıl kıvıracak öle böle değil:)

104
12
yanıtYanıtla
Nakkaş Fırat Akden:

Hayatımda Hiç Kıvırmadım Diyor :))))

71
4
yanıtYanıtla
Tarih tarih:

:)))

57
5
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

kıvırmayan kim varki yukarıdan aşağı aşağıdan yukarı sağdan sola soldan sağa.. ben ömr ü hayatımda kıvırmayanı hiç görmedim ne yalan söyleyeyim zaman geldi ben bile kıvırdım zaten ben doğruyum sütten çıkmış ak kaşığım diyenden korkacaksın en tehlikelileri onlardır

38
8
yanıtYanıtla
Gamer Amca Tv:

bir kılıcdaroglu gidince koca partının ilk gunki cizgisine dondugunu dusunuyorsanız akıl doktoruna bir gozukun..

37
2
yanıtYanıtla
KUL HAKKI:

Serdar Ortaç'ın şarkısını dinliyorum şu an "Binlerce Dansöz Var"

36
0
yanıtYanıtla
Ahmet AKGÜL:

korkma kalbim geçer acısııı, ilk defamı aşık olsun sen aaaaaahh. :)))

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title