Haberler

Soylu'nun "Türkiye'ye operasyon çekiyor" dediği anketçi Bekir Ağırdır'dan 2. tur için önemli değerlendirme

Güncelleme:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Bu adam uluslararası sistemin Türkiye'deki etki ajanıdır, ülkemize operasyon çekiyor" sözleriyle eleştirdiği KONDA Araştırma Genel Müdürü Bekir Ağırdır'dan 2. tur öncesi dikkat çeken bir seçim değerlendirmesi geldi. Ağırdır, "Seçimin bitmediğini düşünüyorum. Hukuken de bitmiş değil zaten. Yani bilmiyorum kimse farkında mı ama… Hâlâ her şey mümkündür. Erdoğan'ın fark atması da Kemal Bey'in fark atması da mümkün" diye konuştu.

Katıldığı canlı yayında seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu; Türkiye'de bir anket mafyası olduğunu söyleyerek, Konda Araştırma yöneticisi Bekir Ağırdır'ı ağır şekilde eleştirmişti.

"BU ADAM ULUSLARARASI SİSTEMİN TÜRKİYE'DEKİ ETKİ AJANIDIR"

Soylu, "Anketlerde yarım puanlık, 1 puanlık sapmalar normaldir. Türkiye'de bir anket mafyası var ve Bekir Ağırdır Türkiye'ye operasyon çekiyor. Bu adam uluslararası sistemin Türkiye'deki etki ajanıdır. Bu adamlardan Türkiye yakasını kurtarmalıdır" ifadesini kullanmıştı.

AĞIRDIR'DAN 2. TUR ÖNCESİ DİKKAT ÇEKEN SÖZLER

Bakan Soylu'nun sert sözlerle eleştirdiği Bekir Ağırdır, 28 Mayıs'ta yapılacak 2. tur seçimi öncesi dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

"CHP TARİHİNİN EN YÜKSEK GENEL BAŞKANLIK OYUNA ULAŞILDI"

"CHP örgütünün kendi iç tartışmalarından, suçlamalardan kurtulması, seçimin sürdüğü fikrini ve "Biz bitti demeden bitmez" duygusunu vermenin yolunu bulması gerek" diyen Ağırdır, "4-5 puan fark deniyor ama sonuç olarak konuştuğumuz oy üç milyon. Bir yandan, yüzde 45'le Ecevit ve İnönü dahil CHP tarihinin en yüksek genel başkanlık oyuna ulaşılmış. Bu aslında Kemal Bey'in kişisel başarısı" görüşünü ifade etti.

"SEÇİMİN BİTMEDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM"

Ağırdır, "Seçimin bitmediğini düşünüyorum. Hukuken de bitmiş değil zaten. Yani bilmiyorum kimse farkında mı ama… Hâlâ her şey mümkündür. Erdoğan'ın fark atması da Kemal Bey'in fark atması da mümkün" dedi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Bekir Ağırdır Operasyon Türkiye Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (20)

Arslaner:

Kimin kime fark atacağını 11-12 seçimdir üç aşağı beş yukarı anlamak açın anketi olmaya gerek yok sanırım...(anlatmaya gerek yok görüyorsunuz)

360
223
yanıtYanıtla
Vatan Daş:

Bizim çekirdek ailede 4 oy Erdoğana..

343
126
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Taliban gelirse pisman olacaksin o zaman cok gec olur

yanıt39
yanıt174
Blackened:

Dr kimbel marslilar da gelecek sizin mahalleye koloni kuracak oy verirsek

yanıt134
yanıt21
İsmail Kabadayı:

29 unda her şey belli olur anket manketler tırtlar

323
141
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Gençlerimizin giyimine , kıyafetine karışmadık , istedikleri gibi yaşadılar..

266
115
yanıtYanıtla
t t:

Kimse şort giyiyor diye sınavdan cikarilmadı ama önceden baş örtüsü takanlar terörist gibi cikarıldı okulardan

yanıt21
yanıt10
Hüseyin Civelek:

Sayın Erdogan kazanmak istemiyor artık.Bu enkazı nasıl devrederim diye düşünüyor.Bu yıl bizi çok zor işler bekliyor.

61
259
yanıtYanıtla
Mustafa Usta:

Tam tersi olmasın.kasayı dolu alıp ondan sonra da kasayı boşaltmişlar diyeceklerine adım gibi eminim.Ulkeyi imf ye mahkum edecekler.

yanıt91
yanıt24
bülent güler:

Öyle olsa 4.5 milyon aileye altınlar dağıtılacak aylık düzenli emeklilere bayram öncesi 15 bin tl nasıl verecek yeni gelmek isteyenler

yanıt43
yanıt10
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title