Haberler

Son seçim anketinde AK Parti sürprizi! CHP ile aradaki farkı yeniden açtılar

Güncelleme:

MetroPoll Araştırma Şirketi, son seçim anketinin sonuçlarını paylaştı. Ankette yüzde 32.9 oranında oy alan AK Parti, en yakın rakibi CHP ile arasındaki farkı 6.2'ye çıkardı.

Türk siyasetin gözler, Genişletilmiş Parlamenter Sistem mutabakatın imzalayan 6 muhalefet partisinin bir araya geldiği toplantıya çevrildi. Bu partilerin bir ittifak içerisinde seçime girip girmeyeceği merak edilirken, MetroPOLL Araştırma, 'Türkiye'nin Nabzı' başlıklı anket sonuçları yayımlandı.

KARARSIZ SEÇMENİN OYU YÜKSEK

12- 17 Şubat arasında, 28 ilden bin 535 kişiyle görüşülerek yapılan son anket sonuçları çarpıcı rakamları ortaya koydu. Ankete göre, kararsız seçmen, presto oy atacak seçmen ve "cevap yok" diyen seçmenin oranındaki yükseklik dikkat çekti.

AK PARTİ FARKI YİNE AÇTI

Önceki anketlerde oy oranı yüzde 28 bandında çıkan CHP, yeniden yüzde 26 bandına oturdu. Birinci parti AK Parti de en yakın rakibiyle arasındaki farkı açtı. Kararsız oylar dağıtılmadan önce yüzde 24.6 oy alan AK Parti, kararsızlar dağıtıldıktan sonra yüzde 32.9 aldı. CHP ise yüzde 26.7'de kaldı.

İşte anketin sonuçları:

Son seçim anketinde AK Parti sürprizi! CHP ile aradaki farkı yeniden açtılar

Kaynak: Haberler.com / Politika

MetroPOLL AK Parti Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

Bakmadan Geçme

Limon FC elendi mi? Limon FC turnuvaya veda etti mi? Ankara okullar tatil mi 7 Haziran? Merve elendi mi? Survivor Merve adaya veda etti mi? ÖSYM sınavında biri ölürse ne olur? Sınıftakiler tam puan mı alır? 7 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 7 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Ankara selde ölen var mı, yarın sel devam edecek mi? 7 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 7 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

500

Yorumlar (46)

Abdullah :

hala bunlara oy vermeyi düşünen varmı acaba

342
221
yanıtYanıtla
Sefa Buğday:

Gümbür gümbür geliyolar yobazlıktan arındırılmış bir türkiyeistiyoruz

235
292
yanıtYanıtla
sefa efe:

yobazlık nedir acıkla bakım önce

yanıt32
yanıt14
Kurt bey:

80 yılda yapılmayan 20 da yapıldığına göre yobaz burada kim oluyor acaba.

yanıt71
yanıt27
ismail bey :

Dışarı çık, bir hava al beynine oksijen gitsin. At gözlüğünüde çıkar, gözlerini aç, İnsanların rahatça ibadet ettiği, kimsenin başörtüsüne karışılmayan, Çağdaş Türkiyeyi gör.

yanıt31
yanıt23
Erkan Can :

ismail bey, ben son yıllarda dısarı çıktığımda domates biber ekmek benzin mazot kuyruklarındaki insanları ve yöneticilerin lüks araç konvoylarını,koruma ordularını görüyorum. yıl olmuş 2022...

yanıt26
yanıt9
Sefa Buğday:

Geççek

242
192
yanıtYanıtla
ismail bey :

bu sonuçlar değil. 2023 seçim akşamı çıkacak sonuç önemlidir. Akpartinin oyu şu kadar olmuş diye benim fikrim değişecek ve vatanı satacak değiliz...Reis ten korkmayın bu kadar Altıgen...

154
135
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

Size katılıyorum ismail bey. Diğerleri benim için boş konuşma ve yorumlardır. S400 leri geri verelim, kanal istanbul yapılmasın vs gibi içi ve altı boş yorumlar yapanları destekleyecek değilim :)

yanıt27
yanıt40
KEMAL YILMAZ:

Bu sonuclar tabiki çok az reisden korkmuyoruz biz ölümune seviyoruz.Ha siz 6 tane masa ayagi kime hizmet ettiginizi bile bile atani satarken biz yine burada olacagiz 28 subat gibi 15 Temmuz gibi ama korkmadan yilmadan vatanı satmadan biz burada ve reis in yaninda dimdik duracagiz siz nereye kacarsiniz bilmem.

yanıt42
yanıt52
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title