Haberler

Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "NATO zirvesinde Miçotakis'le görüşecek misiniz?" sorusuna yanıt: Mümkün değil, bitti o iş

Güncelleme:

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Zirvesi'nin yapılacağı Madrid'e gitmek için yola çıkmadan önce açıklamalarda bulundu. Erdoğan, bir gazetecinin "NATO zirvesinde Miçotakis'le görüşecek misiniz?" sorusuna ise çok sert tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı, "Mümkün değil, bitti o iş. Bundan sonra kendilerine çeki düzen verecekler, ondan sonra bakarız." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Zirvesi için İspanya'ya hareketi öncesi Ankara Esenboğa Havalimanı'nda konuştu. Gündeme dair birçok konuda değerlendirme yapan Erdoğan, zirvede ele alacakları konuları anlattı.

"O İŞ BİTTİ"

Daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı, bir muhabirin "NATO zirvesinde Miçotakis'le görüşecek misiniz?" sorusuna çok sert tepki verdi. Erdoğan, "Yunanistan Başbakanı ile görüştüğümde dedik ki aramıza 3. kişileri sokmayalım ama ne oldu yine ABD parlamentosundaki konuşmasında neler dediğini gördük. Bize karşı 15 Temmuz darbe girişimi yapan FETÖ'nün en önemli sığınağı neresi oldu? Yunanistan oldu. İkili bir görüşmeyi benim Miçotakis ile yapmam mümkün değil. Bizim Yunanistan ile olması gereken ne vardı? Yüksek düzeyli stratejik toplantımız vardı ama ben kaldırdım, bitti o iş. Şimdi bunu bitiren lider kalkıp da orada Miçotakis'in görüşme talebine evet der mi? Bundan sonra kendilerine çeki düzen verecekler, ondan sonra bakarız." dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

"İsveç ve Finlandiya konusunda haklı tutumumuzu zirve vesilesiyle bir kez daha anlatacağım. Bugün Madrid'e gidince İsveç ve Finlandiya ile 4'lü zirve gerçekleştireceğiz. İsveç ve Finlandiya NATO'ya üye olacaklarsa Türkiye'nin güvenlik endişelerini gidermek zorundalar. Rusya'daki savaşın bitmesi için iki taraf ile görüşmelere devam ediyoruz. NATO'nun sınırları da olan Güney hududumuzun ötesinde terörizmin ve göç hareketlerinin engellenmesi konusunda çalışan bir ülkeyiz.

CÜNEYT ARKIN'A BAŞ SAĞLIĞI

Bu sabah beyaz perdemizin güçlü isimlerinden Cüneyt Arkın'ı kaybettik, ailesine ve yakınlarına şahsım, ailem ve milletim adına baş sağlığı diliyorum.

"BİDEN İLE YÜZ YÜZE GÖRÜŞEBİLİRİZ"

Sayın Biden ile bir görüşme yaptık. Tekrar bir araya gelme arzusunu iletti ve biz de "olabilir" dedik. F-16 konusunda oyalama taktiği var. Bunlar görüşülecek. Kararlı duruşumuzdan taviz vermeyecek, aynı şekilde yürüyüşümüzü sürdüreceğiz. Gerekli görüşmeleri yapacağız. Stoltenberg'in de riyasetinde tekrar Finlandiya Cumhurbaşkanı İsveç Başbakanı da olacak. Bunlar kabul ediyorlar, adım atacağız diyorlar. Akşam bir bakıyorsunuz İsveç televizyonunda destekliyorlar. İsveç, Almanya, Hollanda, Yunanistan'da bunlara yürüyüşler yaptırılıyor.

Yunanistan Başbakanı davetlimdi. Geldi. Aradakileri çıkaralım. Sorunlarımızı diyalogla çözelim dedik. Sonra yine aynı. Ve terör örgütleri de Edirne'den olsun birçok noktadan yine onlara kaçıyorlar ve onlar buna kucak açıyorlar. Türkiye'ye karşı şahsiyetli bir duruş bekliyoruz. NATO için biz alelade bir ülke değiliz. İlk 5'ten biriyiz. Akşam veya yarın görüşmemizde kendisine yine söyleyeceğim. Biz nasıl NATO ortağıyız ki bütün bu silahlar gönderiliyor terör örgütlerine. Bunlar kime karşı kullanılıyor? Onlar Türkiye'ye karşı kullanılıyor. NATO'da paydaşımız Fransa da aynı şekilde."

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Yunanistan Madrid Nato Politika Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (21)

Umit Cetin:

muhalefeti düşünsenize boynu bükük görüşürüz tabi ecevit zamanında amerikan başkanının karşısında nasıl oturduğunu nasıl duruma düşürdüklerini de biliyoruz bu muhalefetin

137
137
yanıtYanıtla
Demir Acer :

Kurban olun Ecevite oline su dokemiyecek onlarca lider var

yanıt121
yanıt141
mehmet:

o zaman 10 milyar dolar borcumuz vardı şuan? o zaman %2 faizle dolar borç alıyorduk şu an?

yanıt32
yanıt24
Fatihan:

Adam adam...Türkiye devletinin gücünü kimse hafife alamıyor , hiç bunu düşündünüz mu gerçekten.. biraz iz'an biraz şuur.. Ahde vefa ve biraz da gerçek bir vatan sevgisi olan anlar

140
95
yanıtYanıtla
bekir yapici:

FATIHAN kardes cok merak ediyorum troller ne kadar maas aliyor ve maasli trol olmak icin kime nereye müracat edebilirim aydinladirsan duaci olurum

yanıt21
yanıt34
O Z:

BEKİR YAPICI bende çok merak ediyorum. Senin dünyanda seninle aynı fikirde olmayanlara troll mu diyorlar?

yanıt0
yanıt1
SefiL:

Bu adamın kıymetini anladığınızda çok geç olacak....

110
90
yanıtYanıtla
Deniz Özdemir :

Evet çok geç oldu..

yanıt1
yanıt0
Kenan Tetik:

Boşuna dünya lideri demiyoruz

95
86
yanıtYanıtla
bekir yapici:

KENAN TETIK senin demen birsey ifade etmiyor dünya ne diyor o önemli.

yanıt25
yanıt21
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title