Haberler

Son anketler geldi, AK Parti kolları sıvadı! Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarını topluyor

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son anketlerin ardından kurmaylarını kampa toplama kararı aldı. "AK Parti 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı", 3-5 Haziran'da Kızılcahamam'da yapılacak. Kampta AK Parti'nin 2023 seçimleri için ortaya koyacağı stratejiler ele alınacak.

2023 seçimlerine yaklaşılmasıyla birlikte heyecan artıyor. Son anketlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hala en güçlü aday olduğu ortaya konulmuştu. Fakat daha fazlasını istediğini her fırsatta dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, neler istediğini 3-5 Haziran arasında Kızılcahamam'da kurmaylarına anlatacak.

TÜM TEŞKİLATLAR ORADA OLACAK

Bir otelde gerçekleştirilecek 3 günlük toplantıya, AKP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Merkez Disiplin Kurulu, Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu, Siyasi Erdem ve Etik Kurulu, Kurucular Kurulu üyeleri ile milletvekilleri, Genel Merkez Kadın ve Gençlik Kolları MKYK üyeleri, birim başkan yardımcıları, bakanlar ve bakan yardımcıları katılacak.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KONUŞACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılış konuşmasıyla başlaması planlanan toplantı, basına kapalı programlarla devam edecek.

2023 SEÇİMLERİNİN ROTASI ÇİZİLECEK

Salgının ardından yapılacak ilk 'İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda, AKP'nin 2023 seçimlerine yönelik hazırlıklarının masaya yatırılması, Genel Merkez ve teşkilatların çalışmaları değerlendirilmesi planlanıyor.

SON DEĞERLENDİRMEYİ CUMHURBAŞKANI YAPACAK

Çeşitli sunumların gerçekleştirileceği, istişarelerin yapılacağı toplantının yine Erdoğan'ın konuşmasıyla tamamlanması öngörülüyor.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (22)

Eğrioturdoğrukonuş:

RTE ye güveniyoruz. Muhalefetin bir tane iş yapacak adamı var mı? 6 parti devleti parsel parsel paylaşıp akbabalar gibi ülkeyi sömürecekler.

133
518
yanıtYanıtla
kadir helvacı:

ne kadar para veriyorlar acınası mahluk ne kadar acınası bir insansın farkındasın değil mi hayatı olmayan hiçbir şeyi olmayan bir hiçsin.Seni 6 aydır görüyorum

yanıt170
yanıt47
Hayri :

bak alttaki puanlamalar senin bir trol olduğunu söyluyor

yanıt39
yanıt4
ERKAN :

kişi kendinden bilir işi derler. parsel parsel satanı gördük sayenizde Ankarada

yanıt41
yanıt4
mehmet anıl mete:

Toplum olarak ne günah işlediğimizi çok merak ediyorum, yaşadıklarımız bir şeylerin bedeli olmalı başka bir açıklaması olamaz...

289
32
yanıtYanıtla
Tezcan Mutlu:

#eyt yi çözemediğiniz sürece isterseniz seçime kadar hergün toplanın hergün anket yapın yerel seçimler eyt linin ufak bir uyarısıydı şimdi çözmesseniz seçimde sürprize hazırlıklı olun eyt linin sabrı kalmadı

202
41
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

Dünyanın hangi ülkesinde 50 yaştan önce emekli olunuyor bir gogle yaz bakalım bir ülke bulabilecekmisin?

yanıt33
yanıt115
Zafer yılmaz :

Akp dönemi bitmiştir. R.Tayyip Erdoğan seçimler sonrasında siyaseti bırakır ve Akp partisi etkisiz bir parti olarak devam eder.

182
26
yanıtYanıtla
Ramazan Demir:

Yaptıkları israf'ın bedelini ödeten AKP hükümeti, Bu saatten sonra Kolları değil Bacakları sıvasa Nafiledir.

173
23
yanıtYanıtla
İsm:

Seçime kadar bütün yabancılar gönderilmez ise hükümet yabancılar ile beraber gidecek kesin gibi görünüyor.

177
19
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title