Haberler

Sinan Ateş'in ölümü sonrası dikkat çeken gelişme! MHP, yönetimdeki bir ismin üzerini çizdi

Güncelleme:

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in Ankara'da uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetmesi sonrası MHP ve Ülkü Ocakları'ndan herhangi bir taziye mesajı gelmemesi partiden kopmalara neden olurken, MHP İstanbul İl Başkanlığı'nda dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Ateş'in ölümü sonrası eski Ülkü Ocakları Maltepe Şube yöneticisi Ufuk Köktürk'ün adının İl Yönetim Kurulu listesinden çıkarıldığı görüldü.

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş, Ankara'da motosikletli bir saldırganın açtığı ateşte başından vurularak hayatını kaybetti. Saldırı sırasında Ateş'in yanında bulunan arkadaşı ise yaralandı.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Aynı zamanda Hacettepe Üniversitesi'nde öğretim üyesi olan Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 3 kişi gözaltına alındı. Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Sinan Ateş cinayeti faillerinden olduğu değerlendirilen 1 kişi ve olaya karışan 2 kişi olmak üzere, 3 kişinin gözaltına alındığını" denildi.

İSTİFA RÜZGARI HIZ KESMİYOR

Sinan Ateş'in vefatı sonrası çok sayıda siyasiden taziye mesajı yağarken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Ülkü Ocakları'nın yaşanan olaya sessiz kalması ise dikkat çekti. Duruma tepki gösteren yüzlerce kişi e-Devlet üzerinden parti üyeliklerini iptal ettiğine dair görselleri paylaştı.

LİSTEDE DİKKAT ÇEKEN DEĞİŞİKLİK

İstifa rüzgarı hız kesmeden devam ederken MHP İstanbul İl Başkanlığı'nda da dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Sinan Ateş'in ölümü sonrası eski Ülkü Ocakları Maltepe Şube yöneticisi Ufuk Köktürk'ün adının İl Yönetim Kurulu listesinden çıkarıldığı görüldü.

İşte MHP İstanbul İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Listesi'nin eski ve yeni hali;

Sinan Ateş'in ölümü sonrası dikkat çeken gelişme! Ufuk Köktürk'ün adı yönetim kurulu listesinden çıkarıldı

Kaynak: Haberler.com / Politika

Ufuk Köktürk Sinan Ateş İstanbul Maltepe Ankara MHP Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (7)

sade vatandaş:

en azından mhp bu kişinin öldüğü zaman rahmetli ozan arifin ölümünün ardından olduğu gibi milliyetçi geçinen bir şarkıcı parçası tarafından konser verdirmedi buda bir şeydir ölünün ardından gerçek müslüman sadece fatiha okur kesinlikle konser verdirmez

96
26
yanıtYanıtla
funy Cup:

Bu ülke MHP gibi bataklığın darbelerine ne kadar dayanır bilmem. Ama şundan eminim vatan millet sakarya deyip ülkeme zarar vermekteler. unutma türk evladı senin tek düşmanın var O da hem müslüman hemde kendine MHP li diyenlerdir.

58
60
yanıtYanıtla
ender türk :

ülkücülüğün geldiği duruma bakın , ocaklar başkanı vuruluyor herkes sus pus , hani kardeşlik hani ülküdaşlık nerede kaldı , takıldınız ılımlı islamcıların peine bitiriniz herşeyi kendi çıkarlarınız için.

90
24
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

Öncelikle istifa etmesi gerekenler başta Bahçeli olmak üzere parti yönetimidir. Bahçeli ölene kadar bu partinin başkanı olarak kalıp saltanatımı sürecem dersen bilki bitmiş kapanmış bir partinin başkanı olarak öleceksin:)

60
20
yanıtYanıtla
esrefpasali:

koltuk makam mevkii savaslari, her koltuk iki donem sonunda devredilmeli, genclerin onu acilmali, allah gani gani rahmet eylesin, sevenlerine sabir versin,,,

15
0
yanıtYanıtla
Mustafa bugra:

Bahceliyide istifaya cagriyoruz

10
4
yanıtYanıtla
Hayri :

eskiden ülkücü mafya çek senet tahsilat işleri yapardı bunlar bahçeli gelince o işler düzelmişti anlaşılan özune dönuyo bunlar yine selçuk özdağ da silahlı saldırıya uğramıştı daha bisuru darp tehdit haberleri duyuluyor

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title