Haberler

Sandıkların tamamı açıldı! AK Parti yönetimindeki Giresun, CHP'ye geçti

Güncelleme:

AK Parti yönetimindeki Giresun seçiminde sandıkların tamamı açılırken CHP'nin adayı Fuat Köse resmi olmayan sonuçlara göre yarışı önde bitirdi. Köse, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ile farkı 17,07 puana kadar çıkardı.

Giresun Belediye Başkanlığı seçimlerindeAnadolu Ajansı (AA) verilerine göre CHP adayı Fuat Köse 54.77 oy oranı ile AK Partili rakibine ciddi bir fark attı. Mevcut Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu yüzde 37.70 ile CHP'li Köse'yi takip etti.

AK PARTİ 2019'DA 280 OY FARKLA KAZANMIŞTI

2019 Yerel Seçimlerinde İl Seçim Kurulu'nca açıklanan sonuçlara göre, 'Cumhur İttifakı'nın AK Partili adayı Şenlikoğlu, 280 oy farkla Giresun Belediye Başkanlığı'na seçilmişti. Şenlikoğlu, 30 bin 306 oy alırken, Kerim Aksu 30 bin 26 oyda kalmıştı

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Aytekin Şenlikoğlu Fuat Köse AK Parti Giresun Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

Mert Koca:

2024 emekliler yılı olacak

157
22
yanıtYanıtla
Can null:

Çok iyi oldu doğru yol bu

92
14
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

her zaman bir ilin halkının bağnazca bir partiyi tutmasına karşıyım eğer seçerek yönetime getirdikleriniz adaletli dürüst değillerse bir dönem sonunda başkasını deneyeceksiniz bu ülkenin başına ne geldiyse takım tutar gibi parti tumaktan geldi

73
4
yanıtYanıtla
Haci Taştan:

Sonunda halk tepkisini sandikta gosterdi. Anlayana tabi

22
1
yanıtYanıtla
Can Kutlu:

AKP'yi Rabia Naz Vatan'ın ve ailesinin ahı çarptı.

0
0
yanıtYanıtla
Niyazi Evren:

secim olsa sag yine kazanacak. münafiklar sevinmesin muhafazakarlar aday cikarmada yanlis yapti

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title