Haberler

Samsun: AK Parti Mkyk Üyeliğine Yeniden Seçilen Demir'e Plaket

AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (Mkyk) Üyeliğine İkinci Kez Seçilen Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, İl Başkanlığı Tarafından Plaketle Ödüllendirildi.

AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) üyeliğine ikinci kez seçilen Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, il başkanlığı tarafından plaketle ödüllendirildi.

11 Kasım'da yapılan AK Parti Olağan Genel Kurulu'nda Yenidan MKYK üyeliğine seçilen Cemal Yılmaz Demir, AK Parti İl Başkanı Ali Akyüz, tarafından plaketle ödüllendirildi. Samsun'daki Olağan Kongre'nin başarıyla tamamlandığını, 4 Kasım 2007 genel seçimlerinde partilerini daha ileri taşımak amacıyla aktif çalışmalar yapacaklarını belirten Ali Akyüz, kongrede MKYK üyeliğine seçilen Cemal Yılmaz Demir'in ikinci kez aynı görevi üstlenmesinin kendilerini memnun ettiğini söyledi. Tüm AK parti milletvekillerini tebrik etmek amacıyla plaket hazırladıklarını kaydeden Akyüz, hep birlikte daha çok çalışacaklarını dile getirdi. Plaketten duyduğu memnuniyeti ifade eden Cemal Yılmaz Demir, yeniden eski görevine seçilmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Samsun'da, Türkiye genelinde daha iyi işler yapmak için çalışacağız. Partimizi daha iyi konuma çıkarmak için hep birlikte hareket edeceğiz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title