Haberler

Sağlık Bakanı Bisiklete Bindi, Vatandaşla Kahvaltı Yaptı

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa’nın İznik ilçesinde yağmura rağmen bisiklete bindi, uğradığı kahvehanede vatandaşla kahvaltı yaptı.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa'nın İznik ilçesinde yağmura rağmen bisiklete bindi, uğradığı kahvehanede vatandaşla kahvaltı yaptı.

Yenişehir Kapı'da karşılanan Müezzinoğlu, beraberindeki heyet ile birlikte kısa bir yürüyüşün ardından hemen önünde seyreden iki bisikletli zabıta memurunu durdurdu. Yağmura aldırış etmeyen Müzezzinoğlu bisiklete binerken, partililer ise bakana yetişebilmek için peşinden koştu. Ardından Atatürk Caddesi üzerindeki kahvehaneye uğrayarak, vatandaşları selamlayan Bakan Müzezzinoğlu, burada kahvaltı yapmakta olan Serkan Akın'ın azığından katık yaptı. Gazetecilere dönerek, "Sizlere iki tane malzeme verdim. iyi olmadı mı? Yeni hastane ziyareti arka planda kaldı" diyerek espri yaptı.

Buradan da yaya olarak ayrılan bakan, belediye çay bahçesine geçti. Burada kendisini bekleyen vatandaşları selamlayan bakanı Pele lakaplı meşhur cazgır Mehmet Tura manilerle karşıladı. Müezzinoğlu ve beraberindeki heyet, buradan da Orhangazi yolu üzerinde yapımı tamamlanmak üzere olan yeni İznik Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mehmet Müezzinoğlu Yenişehir İznik Politika Güncel Haberler

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Murat Soydan hayatını kaybetti

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Murat Soydan hayatını kaybetti

2'si doktor 4 kişi yanarak can verdi, çevredekiler çaresizce izledi

2'si doktor 4 kişi yanarak can verdi, çevredekiler çaresizce izledi

Restorasyon çalışmaları sırasında esrarengiz 3 mezar daha bulundu! Askerler, el tetikte nöbet tutuyor

Restorasyon çalışmaları sırasında esrarengiz 3 mezar daha bulundu! Askerler, el tetikte nöbet tutuyor

Bakmadan Geçme

Tokat'ta ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Çorum'da ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Bartın'da ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Samsun'da ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Isparta'da ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Denizli'de ormanlara giriş yasaklandı mı? Ormana giriş yasakları başladı mı? Hangi illerde ormana giriş yasaklandı? Muğla'da ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Bilecik'te ormanlara giriş yasaklandı mı? Ormana giriş yasakları başladı mı? Hangi illerde ormana giriş yasaklandı? Kocaeli'nde ormanlara giriş yasaklandı mı? Ormana giriş yasakları başladı mı? Hangi illerde ormana giriş yasaklandı? Kırşehir'de ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Sakarya'da ormanlara giriş yasaklandı mı? Ormana giriş yasakları başladı mı? Hangi illerde ormana giriş yasaklandı? Antalya'da ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Kırklareli'nde ormanlara giriş yasaklandı mı? Ormana giriş yasakları başladı mı? Hangi illerde ormana giriş yasaklandı? Hatay'da ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Kütahya'da ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor?
Kurbanlıklara dikkat! Türkiye genelinde 300 kişi kene nedeniyle tedavi görüyor

Kurbanlıklara dikkat! Türkiye genelinde 300 kişi kene nedeniyle tedavi görüyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title