Haberler

Sağlık Bakanı Akdağ, Gece Yarısı Hastaneleri Gezdi

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Balıkesir'de gece yarısı hastaneleri gezdi.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Balıkesir'de gece yarısı hastaneleri gezdi.

Gece saatlerinde Atatürk Devlet Hastanesi'ne giden Bakan Akdağ, buradaki Yeni Doğan Yoğun Bakım servisini inceledi. Atatürk Devlet Hastanesi'nde yeni yapılan Yeni Doğan Yoğun Bakım ve Anne Otelini gezen Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Başhekim Servet Kocaöz'den bilgi aldı. Bakan Akdağ özellikle Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesine çok beğendiğini ifade edip, İl Sağlık Müdürü Hasan Yılmaz ve Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Hasan Hocaoğlu'nu kutladı. Bakan Akdağ, Yeni Doğan Yoğun Bakım sevisinde görev yapan sağlık personeli ve doktorlar ile ayrı ayrı hatıra fotoğrafları çekildi.

MİLLETVEKİLİNE DİŞ RANDEVUSU

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, daha sonra beraberinde Vali Yılmaz Arslan, Milletvekilleri Edip Uğur ve Ali Aydınlıoğlu ve İl Sağlık Müdürü Hasan Yılmaz ile Balıkesir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin yeni hizmet binasını inceledi. 7/24 hizmet veren merkezde Başhekim Zekai Kafaoğlu ve İl Sağlık Müdürü Hasan Yılmaz, Bakan Recep Akdağ'ı bilgilendirdi. Diş hastanesinin hasta kabul - danışma ünitesinde görevli personelden poliklinik sayısıyla ilgili bilgi alan Bakan Akdağ, randevu sistemini tanıttı.

Akdağ, Sağlık Bakanlığı Hastane Randevu Sistemi olan Alo 182 hattından Türkiye'nin neresinde olursa olsun vatandaşın istediği şehirden, istediği devlet hastanesindeki yine kendisinin tercih edeceği doktordan, istediği gün randevu alabileceği bildirildi. Bunu uygulamalı olarak göstermek isteyen Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu'na cep telefonundan 182 hattını aratıp randevu aldırdı. Bakan Akdağ, telefonundaki kronometreyi çalıştırıp süreyi ölçerken, Milletvekili Aydınlıoğlu, sade bir vatandaş gibi aradığı Sağlık Bakanlığı Hastane Randevu Sistemi 182'de kendisine yardımcı olan görevliden Balıkesir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nden pazartesi günü için randevu aldı. Milletvekilinin randevu işlemi 3 dakika 40 saniye sürdü. Akdağ, normalde bir randevu süresinin ortalama 1-1.5 dakika içinde neticelendiği bildirildi.

Erkek doktor tercih eden milletvekiline, istediği günde, istediği hastanedeki istediği doktordan 28 Mayıs pazartesi güne saat 14.00'e poliklinik randevusu verildi. Randevu işleminde randevuyu alana TC Kimlik Numarasıyla gitmesi hatırlatıldı. Randevudan sonra dişinde gerçekten problem olduğunu belirten Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, esprisiyle herkesi güldürdü. Gece yarısı yapılan hastane ziyaretlerinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken, karşılarında Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ı gören vatandaşlar şaşkınlık yaşadı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ali Aydınlıoğlu Hasan Yılmaz Balıkesir Akdağ Politika Güncel Haberler

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Bakmadan Geçme

Kızıl Goncalar 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Merakla Beklenen Yeni Bölüm İzleme Linki KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title