Haberler

Osmancık'ta 6 Partiden Çatı Adayına Destek

Güncelleme:

Osmancık'ta 6 siyasi parti Cumhurbaşkanı seçiminde Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek veriyor.

Seçimde çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek vereceklerini açıklayan CHP İlçe Başkanı Yunus Özbek, MHP İlçe Başkanı Musa Kara, DSP ilçe Başkanı Bayram Aksu, DP İlçe Başkanı İbrahim Demirci, BBP İlçe Başkanı Ahmet Oduncu ve SP İlçe Başkanı Muttalip Gürel, partililerle birlikte esnaf ziyareti yaparak birlik ve beraberlik vurgusu yaptılar.

Partililer ziyaret ettikleri esnaflara çatı adayı İhsanoğlu’nun broşürlerini ve afişlerini dağıttılar.

Çatı adayına Osmancık’tan da desteğin her geçen gün arttığını söyleyen CHP İlçe Başkanı Yunus Özbek “Önümüzdeki Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Sayın Ekmeleddin Mehmet İhsanoğlu’nu destekleme noktasında bir araya gelen partilerin başkanları, üyeleri ve yönetim kurullar olarak çalışmamıza devam etmekte olup şu an itibariyle bu destek bütün Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de yüzde 100’e ulaşmış durumdadır. Bu birlikteliğimiz ve beraberliğimiz bu desteğin en önemli kanıtıdır” dedi.

MHP İlçe Başkanı Musa Kara ise “ Osmancık halkı ve esnafımızla görüşmeler yaparak bütün partilerin temsilcileri ile beraber faaliyetlerimize devam ediyoruz” diye konuştu.



Kaynak: Temsilci / Politika

Ekmeleddin İhsanoğlu İbrahim Demirci Muttalip Osmancık Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title