Haberler

Oktay Vural İYİ Parti'ye mi geçiyor? Aylar önceki sözleri iddiaları doğrular nitelikte

Güncelleme:

AK Parti'den ve milletvekilliğinden istifa ettiğini duyuran Ahmet Eşref Fakıbaba'nın İYİ Parti'ye katılacağını açıklamasının ardından MHP'li Oktay Vural'ın da bu partinin yolunu tutabileceği iddiası ortaya atıldı. Siyaset arenasını hareketlendiren bu iddia sonrası Vural'ın aylar önce konuk olduğu bir programda iktidara yönelik sarf ettiği sözler yeniden gündem oldu.

2023 seçimleri için geri sayım devam ederken siyaset arenasında hareketli günler yaşanıyor. İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'nin AK Parti saflarına geçmesiyle başlayan süreç AK Parti'den ve milletvekilliğinden istifa ettiğini duyuran Ahmet Eşref Fakıbaba'nın İYİ Parti'ye katılacağını açıklaması ile devam etti.

OKTAY VURAL DA İYİ PARTİ'YE Mİ GEÇİYOR?

Gündeme bomba gibi düşen bu iki gelişme sonrası bugün sürpriz bir iddia daha ortaya atıldı. MHP ile özdeşleşen isimlerin başında gelen Oktay Vural'ın da Akşener önderliğindeki İYİ Parti'ye katılabileceği konuşuluyor. Konuyla ilgili Vural cephesinden henüz bir açıklama yapılmış değil. Ancak Vural'ın aylar önce katıldığı bir televizyon programında iktidara yönelik eleştirileri bu iddiaları doğrular nitelikte...

"VATANDAŞIN EMEĞİ, DEĞERİ UCUZLUYOR"

Vural, konuk olduğu programda enflasyonun bir numaralı halk düşmanı olduğunu ifade ederek "Öyle kâr oranları var ki, bankaların kârı beş kat artmış. Vatandaşın emeği, değeri ucuzluyor" ifadelerine yer vermişti.

"YENİLENMEMİZ GEREKİYOR"

Açıklamasının devamında Türk siyasetindeki kutuplaşmaya da değinen Vural, "Böyle bir yapı Türkiye'nin geleceğine umut vermez. O bakımdan yenilenmemiz gerekiyor" demişti.

İşte Vural'ın yeniden gündem olan açıklamalarından satırbaşları;

"Sosyal yardıma muhtaç kesimler artmış, çalışanlar ve emekliler yardıma muhtaç hale gelmiş, orta direk çöküyor, zengin daha zengin hale geliyor. Politik ekonomi değişmeli. Ben kurumlarımızın yenilenmesi gerektiğini düşünüyorum. Aile değerlerimiz çöküyor. İnsanların kendini hür hissetmesi lazım. Korku iklimi var.

Biz hep sonuçlarla birbirimizi suçlar hale geliyoruz. Aradığımız hakikat olmalı, gerçek olmalı. Öyle bir ortam oluyor ki, ya her şeyi yapmaya muktedir olanlara inananlar ya da hiçbir şey yapamayacağına inanıp da toplumdan kaçanlar. Böyle bir yapı Türkiye'nin geleceğine umut vermez. O bakımdan yenilenmemiz gerekiyor. Kutuplaşma hat safhada maalesef. Sadece iktidar değil herkes kendisini tahkim etmek istiyor."

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Meral Akşener Oktay Vural İYİ Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (2)

Hamit Gündoğdu:

İyi Parti'ye katılımlar artarak devam edecek gibi. Ama katılanlar içinde çok değerli bildiğimiz bilgi ve birikimi olanlar var ancak hepsi böyle olmalı. Ya yeni yüzlerin önüde açılmalı yoksa yol geçen hanı olmamalı. Biraz dikkatli hareket yoksa değişen sadece parti ismi olur.

20
18
yanıtYanıtla
Murat Erzine:

Çok güzel demişiniz sayin vural bir sen degil bir fakibana degil komple takim olarak birakip degismek gerekiyor bu kadar ekonominin bittigi açlığın fakirligin en alt seviye de oldugu su durumda.sayin bagceli buma nasil.sessiz kaliyor milletim vekilleri neden herseye evet diyor EYT hayir.demieslerse baska seylere HAYIR diyemezlermi bir an evvel degisin

17
13
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title