Haberler

Gazze'de istediğini alamayınca çirkinleşmeye başladı! Netanyahu'dan Erdoğan için küstah sözler

Güncelleme:

İsrail Başbakanı Netanyahu'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Sizin Hitler'den ne farkınız var ya. Bunlar bize Hitler'i de aratacak. Netanyahu'nun yaptıklarının Hitler'den geri kalır yanı var mı?" sözlerine yanıt geldi. Netanyahu, "Erdoğan, bize ahlak dersi verebilecek son kişidir" ifadelerini kullandı.

İsrail Başbakanı Netanyahu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Sizin Hitler'den ne farkınız var ya. Bunlar bize Hitler'i de aratacak. Netanyahu'nun yaptıklarının Hitler'den geri kalır yanı var mı?" sözlerine sosyal medyadan yanıt verdi. Netanyahu, "Erdoğan, bize ahlak dersi verebilecek son kişidir" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde, 100. Yıl TÜBİTAK ve TÜBA Bilim Ödülleri Töreni'nde yaptığı konuşmada Gazze'ye 7 Ekim'den beri insanlık dışı saldırılarını sürdüren İsrail'in Başbakanı Binyamin Netanyahu'yu hedef aldı.

ERDOĞAN: NETANYAHU'NUN HİTLER'DEN GERİ KALIR HALİ VAR MI?

Erdoğan, "Saldırılar başlayalı bugün itibarıyla 80 gün oldu. Gözlerimizin önünde insanlığa ait tüm değerler kurşuna dizildi. Stadyumlarda İsrail'in Nazi kamplarını izledik değil mi? Bu nasıl bir iştir? Hitler'den garip garip bahsederlerdi. Sizin Hitler'den ne farkınız var ya. Bunlar bize Hitler'i de aratacak. Netanyahu'nun yaptıklarının Hitler'den geri kalır yanı var mı? Hitler bunun kadar zengin değildi, bu Hitler'e göre daha zengin" dedi.

Netanyahu'dan 'Hitler'den bir farkı yok' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a küstah sözler

NETANYAHU: ERDOĞAN BİZE AHLAK DERSİ VEREBİLECEK SON KİŞİDİR

Netanyahu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerine sosyal medya hesabı aracılığıyla yanıt verdi. Açıklamasında Netanyahu şu ifadeleri kullandı: "Kürtlere soykırım uygulayan, kendi yönetimine karşı çıkan gazetecileri hapse atma konusunda dünya rekorunu elinde bulunduran Erdoğan, bize ahlak dersi verebilecek son kişidir. İsrail Silahlı Kuvvetleri, Erdoğan'ın övdüğü ve üst düzey yetkililerine ev sahipliği yaptığı, dünyanın en menfur ve zalim terör örgütü Hamas ile savaşan ve yok eden, dünyanın en ahlaklı ordusudur" dedi.

Netanyahu'dan 'Hitler'den bir farkı yok' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a küstah sözler

Haberler.com / Emre İliksiz - Politika

İsrail Sözler Gazze Uluslararası İlişkiler Politika Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (24)

Ismail Kadir Yavuz:

Ülkemizde ne kadar da yahudi sevici varmış

291
94
yanıtYanıtla
ibrahim eren:

İsrail ordusu dünyanın en ahlaklı ordusudur lafımı doğru??

yanıt145
yanıt49
Tolga Babacan:

Ismail@ Yok bunlar Bati devletlerin Bölücü usaklari

yanıt69
yanıt19
recep kaya:

BENİ İSRAİL SİZİN DERSİNİZİ İLAHİ KADER VERİCEK

325
58
yanıtYanıtla
yusuf Orbay:

Demir denen yahudi hesabını sorarlar seninde birgün

63
22
yanıtYanıtla
Sessiz ciglik:

Musluman liderleri bu zulme dur demekten ziyade mudahale etmesini engelleyen sey nedir? Burda kisi eliyle degil devlet eliyle yapilmasi gereken şeyler oldugu halde halen ekonomi ve dunyevi cikarlari düşünüyorlar sanirsam. Bazen inceldigi yerden kopmali demeli bir lider. Ama oyle bi lider varmi acaba?

27
2
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

Hocam amacım kavga etmek değil; sadece anlayabilmek için soruyorum. Müdahale etmekten kastınız nedir, ne şekilde bir müdahaleden bahsediyorsunuz?

yanıt6
yanıt6
yusuf alemdar:

Bu vampirin sonu gelmeli artık.

22
2
yanıtYanıtla
Engin Kaya:

Bir daha elini sıkmaz olur biter.

3
4
yanıtYanıtla
İbrahim Demirel:

Yorumlara bakılırsa bu pkk sevicilerin yahudi hayranlığı gittikçe artıyor. Ama unutmayın bir gün bir hitler çıkar alayınızın kökünü kazır. Şu adamın savunulacak hiç bir tarafı yok. Ama sizlerin ortak noktası var. O çok sevdiğiniz terörist Öcalan da bebek katili, Netanyahu da bebek katili. Ortak noktanız çok.

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title