Haberler

Nefes Nefese 20 Yıl!

Güncelleme:

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, il başkanı, belediye başkanı, genel başkan ve başbakan olarak geçirdiği son 20 yılı, çok özel karelerle kitap oldu.

"Nefes Nefese 20 Yıl" isimli kitap, Lukapu tarafından yayınlandı ve büyük kitabevleri ile www.lukapu.com internet adresi üzerinden 350 TL KDV dahil satışa sunuldu.

Kitapta, bu güne kadar Başbakan Erdoğan'ın medyada yer almayan, camide namaz kılarken, mezar başında dua ederken, bir düğünde cüppesiyle nikah kıyarken, sahnede şarkı söylerken, yeşil sahada futbol topuyla şut çekerken gibi çok özel anlarını ait fotoğrafların yanı sıra bu süreçteki hit olmuş kareler de yer aldı.

Kitapta kimler yok ki? Abdullah Gül'den Necmettin Erbakan'a, Süleyman Demirel'den Deniz Baykal'a, Mesut Yılmaz'dan Kadir Topbaş'a kadar siyasiler, Osman Yağmurdereli'den Kenan Işık'a sanatçılar, Nejat Uygur ve futbolcu Lefter gibi tarihe mal olmuş kişiler, yabancı ülkelerin liderleri ve iş dünyasının ünlüleri, kitap sayfalarında yerlerini almış bulunuyor. Kitapta en dikkat çekici fotoğraflardan biri ise Başbakan Erdoğan'ın, Ocak ayında hayatını kaybeden Fenerbahçeli efsane futbolcu Lefter'le çekilmiş duygusal karesi. Büyükada'daki buluşmada çekilen fotoğrafta, Lefter, Erdoğan'a sarılıp başını göğsüne yaslamış.

"Nefes Nefese 20 Yıl" kitabını yayınlayan Lukapu, ABD'de eğitim alan Mahir Ariti ve Alp Berri Ariti kardeşler tarafından 2011 yılında kurulmuş genç bir teknoloji şirketi. Türkiye'de yeni bir sektörün öncüsü olduklarını belirten Mahir Ariti ve Alp Berri Ariti kardeşler, "Bizim şirketimizin hammaddesi anılar. Biz dijital fotoğraf makineleri ile çekilen ve bilgisayarların belleklerinde gözlerden uzak saklı kalan fotoğraflara hayat veriyoruz. Sayın Başbakanımıza siyaset hayatındaki 20 yılını kitaplaştırarak unutulmaz bir hediye vermek istedik" dedi.

Kitapta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul'da sabahın ilk ışıklarında başlayıp gece yarılarına kadar süren yoğun programı sırasında çekilmiş fotoğraflar yer alıyor. Bir siyasetçinin doğuşundan liderliğe giden sürece, bu süreçteki değişim ve gelişimlere, büyük seçim zaferlerine tanıklık ediliyor. Kitaptaki fotoğraf karelerinde Erdoğan'ın bir çocuğa sarılırken yaşadığı duygusallığı, bir sohbet anında dolu dolu kahkahasını, birine kızdığındaki öfkesini, yardım isteyen yaşlı bir kadına gösterdiği merhameti, herkesin önünde saçını tararkenki rahatlığını, futbol topuna vururken duyduğu geçmişe özlemi, mezar başında dua ederkenki acısını, öğretmeninin elini öperken saygısını, eşinin gözlerinin içine bakarken duyduğu sevgiyi, camide namaz kılarken yaşadığı huzuru, halkın yoğun sevgisine karşılık verirken duyduğu büyük hazzı görmek mümkün.

Kaynak: Bültenler / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Necmettin Erbakan Süleyman Demirel Abdullah Gül Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title