Haberler

Mustafa Sarıgül'den "Kafa buldum" diyen Abdüllatif Şener'e sert tepki!

Güncelleme:

"Kafa bulmak için" cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Sinan Oğan'a oy verdiğini açıklayan Abdüllatif Şener için ağır ifadeler kullanan CHP'li Mustafa Sarıgül, "Bir kere ihanet ettiyseniz ömür boyu ihanet edersiniz" diyerek Şener'i 'omurgasız' olarak nitelendirdi.

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, 'Kafa bulmak için söyledim' diyen Abdüllatif Şener için ağır ifadeler kullanarak 'omurgasız' olarak nitelendirdi.

CHP eski Milletvekili Abdüllatif Şener, geçtiğimiz günlerde katıldığı canlı yayında, seçimlerin iki turunda da partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini söylemişti. Şener, Ata İttifakı adayı Sinan Oğan'ı desteklediğini açıklamıştı.

ŞENER SÖYLEM DEĞİŞTİRDİ, TEPKİLER DAHA DA ARTTI

Abdüllatif Şener, CHP'den kendisine gelen tepkilerden sonra söylem değiştirerek, açıklamalarını 'kafa bulmak için' yaptığını dile getirdi.

"Bu kadar gürültü beklemiyordum" diyen Şener, "Kamikaze saldırı yapıyorlar, benim üzerimden konuşanlar kendi siyasi hareketlerine zarar veriyor." dedi.

MUSTAFA SARIGÜL'DEN ÇOK SERT TEPKİ

CHP listelerinden Erzincan milletvekili seçilen Mustafa Sarıgül, eski CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener'in Cumhurbaşkanı seçimiyle ilgili açıklamalarının sorulması üzerine sert ifadeler kullandı.

"OMURGASIZ"

Şener'i 'omurgasız' olarak nitelendiren Sarıgül, "Omurganız yoksa, duruşunuz yoksa, bir kere ihanet ettiyseniz ömür boyu ihanet edersiniz. Zikzak yapan siyaset adamlarının ömrü çok kısa olur." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Abdüllatif Şener Mustafa Sarıgül Sinan Oğan Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

cemil karaca :

Bazı yerler vardır ki toprağından yanlızca yiğit çıkar bazı yerlerde vardır ki böyleleri çıkar herkesin interneti var kim olduğuna bakar unutmadan seçimlerin ton ton dedesinin de kim olduğuna bakmayı unutmayın.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title