Haberler

Mustafa Kemal Atatürk'ün Vefatının 85. Yılında TBMM'de Tören Düzenlendi

Güncelleme:

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85'inci yılında TBMM'de düzenlenen törenle anıldı. Törene TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta ve diğer yetkililer katıldı.

TBMM'de Atatürk'ü anma töreni

TÜRKİYE Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85'inci yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) düzenlenen törenle anıldı. TBMM Atatürk Anıtı'nda düzenlenen törene TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, TBMM Başkanlık Divanı üyeleri, milletvekilleri, Meclis bürokratları ve çalışanlar katıldı. TBMM Başkanvekili Bozdağ, kırmızı ve beyaz karanfillerden oluşan çelengi Atatürk Anıtı'na bıraktı. Saat 09.05'te tüm yurtta olduğu gibi TBMM'de de çalan sirenlerle birlikte bayraklar yarıya indirildi ve Atatürk'ün hatırası için saygı duruşunda bulunuldu. Ardından İstiklal Marşı okundu. Törenin ardından TBMM Koruma Daire Başkanlığı'na bağlı polisler, Atatürk Anıtı'nın önünde saygı nöbeti tuttu. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Cumhuriyeti Bekir Bozdağ Erhan Usta İYİ Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title