Haberler

Mitinge damga vuran anlar! Genç kız, attığı sloganla Erdoğan'ın konuşmasını böldü

Güncelleme:

Yerel seçim mitingleri kapsamında Denizli'de vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın muhalefeti eleştirdiği sırada alandaki genç kızlardan biri coşkulu bir şekilde slogan atmaya başladı. Bu esnada konuşmasına ara veren Erdoğan, atılan slogandan sonra konuşmasına kaldığı yerden devam etti.

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için geri sayım devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli mitinginde vatandaşlara hitap etti. Miting esnasında ön sıralarda yer alan genç kızlardan biri, "Ak gençlik burada her şey yolunda" şeklinde slogan atmaya başladı. Genç kızın attığı coşkulu slogan Erdoğan'ı da şaşırttı. Konuşmasına ara vermek zorunda kalan Erdoğan, sloganın ardından konuşmasına kaldığı yerden devam etti.

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları;

"Sizlerle olmaktan gurur duyuyorum. Eksikleri tamamlayacağız. Mesajlarımızı ulaştıramadığımız vatandaşlarımız varsa mutlaka onlara ulaşacağız. Ülkemize dair hayallarimizi ve hedeflerimizi çok daha etkili bir şekilde anlatmaya devam edeceğiz. CHP başta olmak üzere muhalefetten umudunu kesen insanları da muhabbetle bağrımıza basacağız.

"HAK ETTİĞİMİZ, ARZULADIĞIMIZ YERE GELECEĞİZ"

Daha fazla koşturarak Denizli'de hak ettiğimiz ve arzuladığımız yere mutlaka geleceğiz. Ülkemizi 21 yılda nasıl kalkınama atılımlarıyla buluşturduysak inşallah Türkiye Yüzyılı'nın inşası da bize nasip olacak. Kendi içlerinde horoz dövüşünden beter halindeler.

"BUGÜN BİRBİRLERİNİN KUYULARINI KAZIYORLAR"

Horoz dövüşünün bile bir adabı var ama muhalefetin kavgasında onu bile göremiyorsunuz. Dün iltifat yağmuruna tuttuklarına bugün en ağır lafları söylemekten çekinmiyorlar. 9 ay önce ülkeyi beraber ülkeyi yöneteceklerdi, bugün birbirlerinin kuyularını kazıyor, içişlerine müdahale ediyorlar. Cumhurbaşkanı adayı ve yardımcıları için yaptığımız eleştirilerin daha fazlasını şimdi kendileri söylüyorlar.

"MUHAFELETİ HER İŞE TAKOZ KOYMAK SANIYORLAR"

Bunların ülkeye eser kazandırmak ve hizmet etmek için en küçük dertleri yok. Amaçları siyaset çıkarlarını korumak, siyasi kariyer basamaklarını tırmanmaktan ibaret. Muhalefeti her işe takoz koymak sanıyorlar. Doğru olan hayırlı işlere destek vermek yanlış işlere karşı çıkmaktır.

"ŞU ANDA ALANDA 75 BİN KİŞİ VAR"

Doğru yanlış bakmadan her işe karşı çıkanın hali yalancı çobanın işine benzer. CHP başta olmak üzere ülkemizdeki muhalefetin tam da durumu böyle. Biz kendi işimize bakıyoruz. Şu anda alanda 75 bin kişi var. Denizli bugün coşmuş. İşte benim gönlümün sultanı Denizli bu."

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Denizli Politika Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir? Rüyada birinin öldüğünü görmek ne anlama gelir? 32 farz nedir? 32 farz nelerdir, imanın şartları nedir? 32 farz anlamı, İslamın 5 şartı ve açıklamaları 21 Nisan hangi burç? Nisan'ın 21'inde doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan burcu! 20 Nisan hangi burç? Nisan'ın 20'sinde doğanlar hangi burç oluyor? 20 Nisan burcu! İzmir Dikili orman yangını söndürüldü mü? Orman yangınında son durum 26-27 Temmuz Akaryakıt Fiyatları: Benzine, motorine, mazota zam veya indirim var mı, gelecek mi? Akaryakıt zammı ne zaman?
Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

500

Yorumlar (58)

mardinli yiğit:

memur olmak için mi bağırıyor bu

728
192
yanıtYanıtla
Gökhan Yıldız:

Fazla Enteresan bir ülkeyiz. Laik şekilde giyebilme ama şeriat savunucularına destek verme özelliğimiz var.

590
173
yanıtYanıtla
halit kaktüs:

Haklısın, ülkenin büyük çoğunluğu Müslüman ama seküler ideolojiyi benimseyen partinin peşinden koşuyorlar. İnsanlara karakter lazım ilk önce.

yanıt241
yanıt87
Sezgin Sezgin:

Halit kaktüs dine göre mi oy vermek zorundayız..Dine göre bile olsa bu iş...Deva partili iyi partili.. gelecek partili...refah partili siyaset veya adaylar dinsiz mi? Müslüman olma özelliği sadece akp li siyasetçilere has bir özellik

yanıt2
yanıt0
Deniz Fırat:

Sekuler olmak musluman olmaya engel degil. Dini kullanan ulkelerin halini gordugumuz icin Laikligi onemini anliyoruz. Islam iyi de muslumanlar bu kotu dusunceye sebep oluyor. Bundan hepimiz sorumluyuz.

yanıt4
yanıt2
Y Sarı:

İşleri güçleri algı yapmak! Hepsi planlı

406
93
yanıtYanıtla
birgörüş:

Yahu ne algısı bu tür mitinglerde her zaman hangi parti olursa olsun buna benzer şeyler olur.

yanıt4
yanıt4
Muhammet Korkmaz:

gökhan yıldız ,Şeriat Allahın kanunu kimsenin tekeli değil. Keşke şeriat gelse ülkemize bak o zaman suç işleniyor mu? sende böyle saçma sapan cümleler kuramazdın.....

51
78
yanıtYanıtla
Şerif Ali:

Seni Afganistan'a davet edelim.

yanıt65
yanıt35
Ali Tokgönül:

Şerif Ali , biz bunlara bir şeyi anlatamadık . Bu ülke toprakları Osmanlı da dahil hiç ama hiç bir zaman " Şeriat " le yönetilmedi ve de yönetilmeyecek diyoruz anlatamıyoruz .

yanıt31
yanıt9
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title