Haberler

Mitingde atılan sloganı duyan CHP lideri Özgür Özel hemen devreye girdi: Evladım o mesajı mı verdik şimdi?

Güncelleme:

Seçim çalışmalarını İzmir'in ilçelerinde sürdüren CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Foça'da halka seslendi. Mitingde "İnadına CHP inadına sol" sloganı atılınca araya giren Özgür Özel, "Evladım o mesajı mı verdik şimdi? Bu seçim sağ-sol seçimi değil, bu seçim iyi hizmet edecek bir yöneticiyi başa getirme seçimi. Slogancıyı değiştirin." diyerek düzeltme yaptı.

İzmir'in Foça ilçesinde vatandaşlara seslenen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, mitingde "İnadına CHP inadına sol" sloganı atılması üzerine, "Evladım o mesajı mı verdik şimdi? Bu seçim sağ-sol seçimi değil, bu seçim iyi hizmet edecek bir yöneticiyi başa getirme seçimi." dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Foça ilçesinde Nihat Dirim Barış ve Demokrasi Meydanı'nda vatandaşlara seslendi. Özel, partisinin Foça Belediye Başkan Adayı Saniye Bora Fıçı'yı tanıtarak, ilçenin ilk kadın belediye başkan adayı olduğunu belirtti.

Mitingde atılan sloganı duyan CHP lideri Özgür Özel hemen devreye girdi: Evladım o mesajı mı verdik şimdi?

"SLOGANCIYI DEĞİŞTİRİN"

Konuşmasında hükümete yüklenen Özgür Özel, meydanda atılan "İnadına CHP inadına sol" sloganı üzerine de, "Evladım o mesajı mı verdik şimdi? Bu seçim sağ-sol seçimi değil, bu seçim iyi hizmet edecek bir yöneticiyi başa getirme seçimi. Bu seçim; pahalılıktan bıkmış, bıçak kemiğe dayanmış, yoksullaştırılmış milyonların hükümete isyan seçimi. Slogancıyı değiştirin." dedi.

Mitingde atılan sloganı duyan CHP lideri Özgür Özel hemen devreye girdi: Evladım o mesajı mı verdik şimdi?

Özel, daha sonrada gülümseyerek, "İlk o sloganı attıran arkadaş, paragraf sorusu gibi önce beni dinleyeceksin, sonra ona göre sloganı attıracaksın. Ondan sonra olacak slogan; 'Birleşe birleşe kazanacağız' olur" diye konuştu.

Özgür Özel, İzmir'deki kadın adaylara da değinerek, "Cumhuriyet Halk Partisi'nin cumhuriyet tarihi boyunca İzmir'de 6 kadın belediye başkanı var. Bu dönem 9 cumhuriyet kadınını seçilecek yerlerden aday gösterdik." dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İzmir Foça Foça Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (19)

Mevlüt:

Biri CeHaşPe iyi hizmet mi edecek dedi. Puhahahaha

222
103
yanıtYanıtla
izzet Ulas:

Seçmeni koyun olunca, bir tane koyun uçurumdan atlayınca diğerleri de sürü olarak katılıyor.

181
33
yanıtYanıtla
HALİS ER:

Sol tüm dünyada çökmüştür

163
34
yanıtYanıtla
Can Aydin:

Hizmet vermek mi???siz mi???hiç gülesim yoktu ????????????

108
32
yanıtYanıtla
Tunc Tunc:

cok uyanık bir lider tek catı altında sagcısını solcusunu toplamak için ugraşıyor

45
87
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Kendiside kabul etmiş... Artık chpnin bir sol parti olmadığını

106
16
yanıtYanıtla
Doğrucu vatandaş:

Sağcısı Solcusu ülkenin hali ortada, resmen diyecek bir laf yok.

47
16
yanıtYanıtla
İbrahim Demirel:

Doğru söze ne denir.

yanıt5
yanıt1
Hek Tor:

Ne varmış ülkenin halinde? Ne güzel böldüler ülkeyi amaçlarına uygun şekilde. Eskiden hem laik hem de müslüman olarak yaşayan milletin hiçbir problemi yokken, sanki milletin ibadetine inancına engel oluyorlarmış gibi ''hem o hem de o olmaaaaz'' diyerekten...

yanıt30
yanıt59
Alperen:

Hek Tor:Milletin eskiden hiçbir problemi yoktu öylemi laik müslüman birarada yaşıyordu öylemi diyorsun ama gerçekler öyle değil camide hoca elineverilen kağıtta yazanların haricinde vaiz veremezdi başı örtülü hiçbir kızımız ünüverstelere giremezdi hiçbiraskeri personelin eşi başını örtemezdi ailesinden birinin başı örtülüyse ne ordu evine ne lojmanlara giremezdi demokratikülkelerde seçilmiş iktidar herşeye hakimken bizim ülkemizde askerler siyasete hakimdi onların istemediği hiçbir karar alınmaz

yanıt10
yanıt2
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title