Haberler

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz Balıkesir'de

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Sadi Güven ile bir araya geldi.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Sadi Güven ile bir araya geldi.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Dursunbeyli olan YSK Başkanı Sadi Güven'in davetlisi olarak geldiği Dursunbey'de kalabalık bir heyet tarafından karşılandı. Bakan İsmet Yılmaz'ın hafta sonu programını Dursunbey'e ayırdığı öğrenilirken, Bakan Yılmaz kendisini karşılayan basın mensuplarına teşekkür etti.

Yılmaz'a Balıkesir Valisi Ahmet Turhan ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Edip Uğur eşlik etti. Dursunbey'de YSK Başkanı Sadi Güven, Dursunbey Kaymakamı Yaşar Aksanyar, Belediye Başkanı M. Ruhi Yılmaz, İl Genel Meclis Başkanı Ramazan Bahçavan tarafından karşılanan bakan, Suçıktı mesire yerini ziyaret etti. Dursunbey'e defalarca geldiğini belirten Yılmaz, suyun çıktığı yerden su içmeyi de ihmal etmedi.

Basın mensuplarına herhangi bir açıklama yapmayan Milli Savunma Bakanı Yılmaz'a Belediye Başkanı M. Ruhi Yılmaz Dursunbey'e mahsus su kabı olan "yatık" hediye etti. Bakan Yılmaz'a ayrıca stres aldığı iddia edilen ametist taşı da hediye edildi.

Yemeğin ardından Bakan Yılmaz ve beraberindeki heyet, YSK Başkanı Sadi Güven'in Çınarlıpınar mevkiine bulunan çiftliğine geçti. Burada kahve molası veren bakan, daha sonra Dursunbey Yayla bölgesine hareket etti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Yüksek Seçim Kurulu Dursunbey Balıkesir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title