Haberler

Millet İttifakı Büyükşehir Adayı Ataş: "İnsan ve Parti Ayrımı Yapmadan Hizmet Vereceğiz"

Millet İttifakı başkan adayları, il başkanları ve CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Millet İttifakının Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dursun Ataş, Melikgazi Belediye Başkan Adayı Sema Karaoğlu, Kocasinan Belediye Başkan Adayı Hasan Sami Özvarinli, Talas Belediye Başkan Adayı Osman Haymana, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık ve İYİ Parti ile Cumhuriyet Halk Partisi İl yönetimi Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ve yönetimini ziyaret etti.

Basın mensuplarına teşekkürlerini ileten Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dursun Ataş, insan odaklı bir belediye hizmeti anlayışı içerisinde olduklarını vurguladı. Ataş, "Biz bir yola çıktık ve 31 Mart itibariyle de, Kayseri'yi ve ilçelerini yönetecek yerel yöneticileri, muhtarlarımızı, azalarımızı ve meclis üyelerimizi seçeceğiz. Bizim bu seçimde iktidar değiştirme gibi bir durumumuz yok. yerel yönetimlerde insanımıza ne kadar daha fazla yakın olabiliriz, ne hizmetler götürebiliriz gibi bazı düşüncelerimizi anlatarak bir sınav vereceğiz. bu sınavın sonunda da Kayserili hemşehrilerimiz, vatandaşlarımız, kime oy vermek istiyorsa, kimi kendine daha yakın hissediyorsa ona göre bir seçim yapacak ve bu seçimin sonucunda da mutlaka birimiz kazanacağız. Bu kazanan kişi de, Kayseri'nin tamamını, ilçeleriyle, köyleriyle, insan ve parti ayrımı yapmadan kucaklayacaktır diye umuyorum. Biz kazanırsak kesinlikle kucaklayacağımızın sözünü veriyoruz" ifadelerini kullandı.

Ziyaretlerinden dolayı Millet İttifakı adaylarına teşekkür eden Başkan Altınkaya da, seçimlerde tüm adaylara başarı dileklerinde bulundu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Çetin Arık Kayseri Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Anneye fitre verilir mi? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title