Haberler

Mikrofonda ses gittikten sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çelebi'ye dikkat çeken uyarı

Güncelleme:

Eski CHP ve MP Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'ye bugün AK Parti Grup Toplantısı'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından rozet takıldı. Rozet töreninin ardından bir konuşma yapan Çelebi'ye mikrofonların susmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken bir uyarı geldi. Çelebi'nin 1 çocuğu olduğunu öğrenen Erdoğan, "Sayımızın artması lazım" ifadelerini kullandı.

2018'de gerçekleştirilen seçimler sırasında CHP'den İzmir Milletvekili seçilen emekli Teğmen Mehmet Ali Çelebi, sonrasında partisinin HDP'ye yakınlaştığını iddia ederek Muharrem İnce'nin Memleket Partisi'ne geçti. Bir süre sonra buradan da ayrıldığını açıklayan Çelebi, geçtiğimiz günlerde Türkiye'nin çıkarlarını savunduğuna inandığı Cumhur İttifakı'na geçeceğini açıkladı.

Mikrofonda ses gittikten sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çelebi'ye dikkat çeken uyarı

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BUGÜN ROZET TAKTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da bugün haftalık grup toplantısında AK Parti'nin yeni üyesi Mehmet Ali Çelebi'ye rozetini taktı. Rozet takılmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Çelebi'nin de yer aldığı AK Partili isimler, hep birlikte ellerini havaya kaldırdı.

Mikrofonda ses gittikten sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çelebi'ye dikkat çeken uyarı

"ATATÜRK'ÜN ASKERİ OLARAK YOLUMA AK PARTİ'DE DEVAM EDECEĞİM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Çelebi'ye konuşması adına söz verdi. "Atatürk'ün askeri, Türk Milletinin sesi olarak yoluma Cumhur ittifakı çatısı altında AK Parti'de devam edeceğim" diyen Çelebi konuşması sonrası kürsüden indi, bu sırada da mikrofonlar sustu.

DİKKAT ÇEKEN BİR UYARIDA BULUNDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise Mehmet Ali Çelebi ve eşi Kezban Merey Çelebi'yi durdurarak kaç çocukları olduğunu sordu. Çelebi'den "1" yanıtını alan Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra bir uyarıda bulundu ve "Sayımızın artması lazım." diyerek çocuk istedi. Çelebi ise, eşinin 'doktora' ve 'kariyer' yaptığını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan bu yanıta ise "Kariyeri çocuk doğurmak" diye karşılık verdi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Mehmet Ali Çelebi AK Parti Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (2)

haksız mıyım:

tebrikler başkan... cümle net: kariyeri çocuk doğurmak...kariyer mariyer diye diye anneliği unuttu hanımefendiler

83
75
yanıtYanıtla
hakan saglam:

Cocuga bez mama kiyafet okul hastane ilac.bunlari verseniz dogurakda verdiginiz 70 tl cocuk yarximi harca harcayabildigin kadar

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title