Haberler

MHP Uşak İl Başkanlığı, yerel seçim aday belirleme çalışmalarına devam ediyor

Güncelleme:

MHP Uşak İl Başkanlığı, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri için aday belirleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Aday adaylarıyla gerçekleştirilen istişare toplantısında, Uşak'ı çağdaş ve yaşanılabilir bir şehir haline getirmek için birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını belirttiler.

UŞAK (İHA) – Milliyetçi Hareket Partisi ( Mhp ) Uşak İl Başkanlığı, yerel seçim takvimi sürecinde aday belirleme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Mhp Uşak İl Başkanlığı, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri takviminin ilan edilmesinin ardından aday belirleme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Mhp'den Uşak Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yapan isimlerden Oğuz Çakmak, Nükrettin Durmaz, İsmail Gündüz, Murat İtil ve Sezer Ateş ile birlikte gerçekleştirilen istişare toplantısı MHP Uşak İl Başkanı Ümit Arslan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Balta ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Sahadaki çalışmalarına devam eden aday adaylarından Sezer Ateş, "Uşak'ı çağdaş, yaşanılabilir şehir statüsüne kavuşturmak için MHP Belediye Başkan aday adayı olarak çıktığımız kutlu yürüyüşte istişare toplantımızı gerçekleştirdik. Birlik beraberlik içerisinde şehrimizi MHP Belediyeciliği ile buluşturacağız" dedi.

Yörük Beyi, MHP'den aday oldu

Hamali Harmandalı Yörükleri Derneği tarafından Yörük Beyi seçilen Mustafa Kartufan da MHP'den Uşak Belediye Meclis Üyesi aday adaylığını açıklayan isimlerden birisi oldu.

Uşak ve Uşaklılara hizmet için yola çıktığını kaydeden Kartufan, "Bu kutlu yürüyüşümüzde Yörüklerimle birlikte, bizlere sancaktarlık eden değerli büyüğüm Genel Başkanım Devlet Bahçeli başta olmak üzere İl Başkanım Ümit Arslan ve kıymetli yönetimine, tüm Uşaklı hemşehrilerime teşekkür ediyor, aday adayı tüm dava arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Rabbim çıktığımız bu kutlu yolda bizleri muzaffer eylesin" dedi. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Uşak MHP Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title