Haberler

MHP Trabzon Teşkilatı Koray Aydın'ı Destekleyecek

Güncelleme:

MHP Trabzon Teşkilatı, MHP'nin 4 Kasım'da yapılacak 10.Olağan Büyük Kurultayı'nda MHP Genel Başkan adayı hemşehrileri Koray Aydın'ı destekleyeceklerini açıkladı.

MHP Trabzon Teşkilatı, MHP'nin 4 Kasım'da yapılacak 10. Olağan Büyük Kurultayı'nda MHP Genel Başkan adayı hemşehrileri Koray Aydın'ı destekleyeceklerini açıkladı.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde bugün bir basın toplantısı düzenleyen MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, beraberindeki üst kurul delegeleri ile birlikte toplam 16 kişinin 25 Eylül'de yapılan il kongresinde genel merkez üst kurul delegeliğine seçildiğini hatırlattı. 16 üst kurul delegesi olarak Olağan Büyük Kurultay'da oylarını kendi görüş, anlayış ve kavrayışlarına

göre değil, bu yetki çerçevesinde kullanacaklarını belirten Demeli "Oylarımızı teşkilatlarımızın, Trabzon insanının, Trabzon'daki ülkücülerin ve de Türkiye'deki MHP tabanının istek ve arzularına göre kullanacağız. Hiç kimseyi dışlamadan, ülkücü hareketin bütün dinamiklerini tekrar MHP'nin çatısı altında bulunduracak olan genel başkanlığa değil başbakanlığa talip olduğunu, milleti ile kucaklaşmayı vadeden, 'ver elini ülküdaşım' diyen genel başkan adayımız, milletvekilimiz, hemşehrimiz Koray Aydın'ın bu çağrısına 16 genel merkez üst kurul delegeleri, ilçe ve il teşkilatı olarak cevap veriyor ve diyoruz ki, ülküdaşların ve Türk milleti elini bütün gücüyle sana uzatıyor, seni sarmalıyor, bütün desteğini sana veriyor" ifadelerini kullandı. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti MUAMMER DEMELİ Koray Aydın Trabzon Politika Güncel Haberler

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye 'asgari ücret' çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye "asgari ücret" çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

Bayram sabahı yanlışlıkla 20 bin TL'sini çöpe attı

Bayram sabahı yanlışlıkla 20 bin TL'sini çöpe attı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title