Haberler

MHP'nin Yozgat Belediye Başkan Adayı Uğur Bektaş Oldu

Güncelleme:

Yozgat Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Uğur Bektaş, MHP'nin Yozgat Belediye Başkan aday adayı oldu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kayseri Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi'nde 2014 yerel seçimleri 2. Etap Aday Tanıtım Toplantısı'nda Yozgat Belediye Başkan Adayı olarak Yozgat Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Uğur Bektaş'ı açıkladı.

MHP Yozgat İl Teşkilatı kalabalık bir grupla Kayseri'de düzenlenen belediye başkan adayı tanıtım toplantısına katılırken, Yozgat Belediye Başkan Adayı olarak Uğur Bektaş gösterildi. Yozgat'ta uzun süredir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı görevini yürüten Bektaş, 2014 yerel seçimler için MHP'den belediye başkan adayı olarak gösterilmekten büyük mutluluk ve onur duyduğunu belirterek, amacının Yozgat'a ve Yozgat halkına hizmet etmek olduğunu söyledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Yozgat Merkez Belediyesi Başkan Adayı Uğur Bektaş ile birlikte ilçe belediyelerinden Akdağmadeni İlçe Belediye Adayı Ahmet Oba, Aydıncık İlçe Belediye Adayı Ahmet Demirel, Boğazlıyan Feramuz Bozoğlu, Çandır İlçe Belediye Başkan Adayı Ahmet Eroğlu ve Kadışehir İlçe Belediye Başkan Adayı Mustafa Doğru açıklandı. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Devlet Bahçeli Uğur Bektaş Kadir Has Kayseri Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Oğuz KorkmazmobilWeb@haberler.com:

Uğur bey tlf numara ver

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title