Haberler

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin kurmayı partisinin oy oranını verdi: HDP hariç herkesten alacağız

Güncelleme:

Seçimlere kısa bir süre kala bomba bir kulis geldi. İsmini vermek istemeyen bir MHP Genel Başkan Yardımcısı, partilerin oy oranına ilişkin değerlendirmede bulundu. Oylarının yüzde 13-14 bandında olduğunu belirten Bahçeli'nin kurmayı, "HDP hariç herkesten oy alacağız" ifadesini kullandı.

2023 seçimlerinde nasıl bir performans göstereceği en çok merak edilen partiler arasında MHP de yer alıyor. Anketlerde baraj altı gösterilen MHP'de üst düzey isim, konuya ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

ANKETLERDE YÜZDE 5 İLA 6 GÖSTERİLİYORLAR

Gazete Duvar'ın "Duvar Arkası" bölümünde yer alan habere göre kamuoyu araştırmalarında yüzde 5-6 gösterilen MHP geçtiğimiz aylarda sahaya çıktı.Yıl boyunca yapılan ilçe gezilerinin ardından yazın dört ilde "Aday Belli, Karar Net" sloganıyla bölgesel mitingler yapıldı. MHP kurmayları "Bu seçim sürpriz sonuçlar ortaya çıkacak" dedi.

"ANKETLER BİZİM İÇİN VIZILTIDIR"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Meclis açıldıktan sonraki ilk grup toplantısında bu mitinglerdeki katılımı "Düşmanlar çatır çatır çatladı" sözleriyle anlatarak, "Anketler şunu söylemiş, bunu söylemiş, bizim için vızıltıdır" dedi.

"ALAYINA CEVAP OLDU"

Parti yöneticileri de yaz aylarındaki mitingleri, hem anket şirketlerini hem de MHP'de büyük oy düşüşü olduğunu söyleyen gazetecileri işaret ederek "Alayına cevap oldu" sözleriyle değerlendirdi. Peki bu kadar övünülen mitinglere kaç kişi katıldı? MHP yöneticilerinin "emniyet kayıtları" diyerek paylaştığı verilere göre Sivas, Bursa ve Kayseri mitinglerine katılım 30 binin üzerinde olurken Erzurum'da katılım 40 bini buldu.

"OYUMUZ YÜZDE 13-14 CİVARINDA"

MHP'nin baraj altı kaldığı dönem dahi yüzde 8'in altına düşmediğini söyleyen bir parti yöneticisi 'asıl sahanın anketinin önemli olduğunu' söylüyor. "Bu seçim sürpriz sonuçlar ortaya çıkacak" diyen parti kurmayına göre MHP'nin şu anki gerçek oyu yüzde 13-14 civarında. "Artan oylar nereden geliyor" sorusuna yanıt ise, "HDP hariç herkesten alacağız" şeklinde." ifadesini kullanıldı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Devlet Bahçeli MHP Haberler

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Özgür Özel: Asgari ücrete zam yapılmazsa sert tepki veririz

Özgür Özel: Asgari ücrete zam yapılmazsa sert tepki veririz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

Bakmadan Geçme

Yarın ne sınavı var? 9 Haziran Yarın hangi sınavlar, hangi ÖSYM sınavı var? Ahmet Selim Kul kimdir? Ahmet Selim Kul kaç yaşında, nereli? Ahmet Selim Kul hayatı ve biyografisi! Haber Global Digiturk'de hangi kanalda? Haber Global Digiturk'de kaçıncı kanalda, sırada? Mehmet Akif Ersoy hangi takımlı? Sunucu Mehmet Akif Ersoy hangi takımı destekliyor? Ali Koç - Aziz Yıldırım CANLI İZLE! Ali Koç/Aziz Yıldırım canlı yayını hangi kanalda, nereden izlenir? Ali Koç/Aziz Yıldırım hangi kanalda? Ali Koç/Aziz Yıldırım canlı yayını nerde yayınlanıyor? Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman? Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta, hangi kanalda? Babalar günü ne zaman 2025? Babalar günü 2025 yılında hangi güne, hangi tarihe denk geliyor? Demir 5 TL çıkacak mı? Madeni 5 TL piyasaya mı sürülüyor? Yeni demir 5 TL nasıl olacak? Portekiz Hırvatistan maçı CANLI izle! (HD) 8 Haziran Portekiz Hırvatistan maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Pazar günü kargolar açık mı 2024? Pazar günü kargolar saat kaça kadar açık, kaça kadar dağıtım yapıyor? Emekli maaşı bayramdan önce yatacak mı 2024? Emekli maaşı bayramdan önce ödenecek mi? Gamze Özçelik evli mi? Gamze Özçelik kiminle evli, eşinin adı ne? Muharrem Akkuş yaşıyor mu? Muharrem Akkuş öldü mü, neden öldü? Muharrem Akkuş ölüm sebebi ne? Hepsijet Pazar günü çalışıyor mu? Hepsijet Pazar günü kaça kadar çalışıyor?
Mansur Yavaş Tarihi Kentler Birliği Başkanı seçildi! AK Parti ve MHP'den de oy aldı

Mansur Yavaş Tarihi Kentler Birliği Başkanı seçildi! AK Parti ve MHP'den de oy aldı

500

Yorumlar (16)

Şehmuz Şeker:

ALIRSIN HE O BÜYÜK GÜN GELSİN BAKIN BU MİLLET SİZE NASIL EL ? SALIYACAK

272
73
yanıtYanıtla
Sadık:

Bu vatanda hdp yüzde 10 alabiliyorsa yazık bu Vatana.

77
213
yanıtYanıtla
Bulent :

Bu vatanı bu hale getirenlere hala oynveriyorsanız yazık size

yanıt15
yanıt5
Kadir TÜRKSOY:

%1,3 1,4 bandında demek istemiş dövlet bey

125
16
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış:) büyüklerin sözü..

116
21
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

MHP şu an kayıpları oynuyor. Belki ama belki şansı yaver giderse yine belki ama belki AKP'den başka hiç bir yerden oy kayması olabilir ama yine belki ama belki!!

65
14
yanıtYanıtla
bulent durmus:

EYT42 başkanım

32
47
yanıtYanıtla
TC Muharrem Arslan:

Giden seçimlerde MHP yüzde ikiilerde gôsteriliyordu 12 aldı anketleri şom agızlıları tuş etti yine hazırlanın tuşa bu sefer tuşla yetinmeyen isteğinde yapacagız

15
16
yanıtYanıtla
youtuber video:

He yedik bizde 13 mus :)))) dalga mı geçiyorsun :)

20
7
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

Merak etme HDP seçmeni size değil oy, su bile vermez!

8
4
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title