Haberler

MHP İl Başkanı Topçu, Emeklileri Dinledi

MHP İl Başkanı Topçu, emeklileri dinlediBURSA - Milliyetçi Hareket Partisi Bursa İl Başkanı Tevfik Topçu, Emekliler Derneği'ni ziyaret etti.

MHP İl Başkanı Topçu, emeklileri dinledi

BURSA - Milliyetçi Hareket Partisi Bursa İl Başkanı Tevfik Topçu, Emekliler Derneği'ni ziyaret etti.

MHP yöneticileri Tahtakale Mahallesi'nde bulunan Bursa Emekliler Derneği'ni ziyaret etti. İl Başkanı Tevfik Topçu, emeklilerin meseleleriyle yakından ilgileneceğini, sıkıntıları gündeme getirmek için çalışmalar yapacağını belirtti. Topçu, "Emeklilerimizin sıkıntılarını paylaşmak üzere buradayız. İnsanlarımızın büyük bir çoğunluğunun ekonomik sıkıntısı var, ancak bu ekonomik sıkıntının en büyüğünü yaşayan emeklilerimizdir. Emeklilerimize ahde vefa duygusuyla daha fazla ilgi göstermemiz gerekiyor. Çünkü emekliler uzun yıllar ülkemize üretimde ve birçok konuda destek olmuştur. Bu ülkenin ekonomisinde, üretiminde çok ciddi katkıları olmuş insanlardır. Belli bir yaşa ulaştıkları zaman, çalışamaz hale geldiklerinde bu insanları yok saymak, yoksulluğa ve açlığa mahkum etmek, insani ve İslami değerler açısından yakışan bir durum değildir. Maalesef enflasyon rakamlarına baktığımız zaman, birinci dereceden gıda maddeleri dahil olmak üzere, 5.69'luk zam oranının çok üzerinde bir pahalılıkla karşı karşıyayız. Her şeye çok ciddi anlamda zam gelmesine rağmen, maalesef emeklilerimize verilen rakam yıllık 5.69 gibi çok kötü bir rakamdır. Müslüman bir ülkenin evlatları ve dini değerlerine bağlı insanlar olarak emeklilerimize sahip çıkmamız gerekmektedir" dedi.

Bankalar tepki

Bankalara da tepki gösteren Topçu, "Bazı bankaların, emeklilerimizin borçlarına karşılık muvafakatname adı altında belge imzalatarak maaşlarına el koyduklarını öğrenmiş olduk. Bu çok üzüntü verici bir durumdur. Bu konuda bankaların daha hassas olması gerekmektedir. Bir insanı muvafakatname imzalasa dahi açlığa mahküm etmek hiçbir vicdani ölçüyle bağdaştırılamaz. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak emeklilerimizin meselelerini kamuoyunun gündemine taşıyacağız" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Tevfik Topçu Tahtakale Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title