Haberler

Meral Akşener, cumhurbaşkanı adaylığı için ilk kez bu kadar net konuştu: Yavaş ve İmamoğlu'na itirazımız yok

Güncelleme:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, cumhurbaşkanı adaylığıyla ilgili ilk defa çok net cümleler kurdu. Akşener, "İster Mansur Bey ister Ekrem Bey aday gösterilecekse biz varız, itirazımız yok. Dolayısıyla buradaki amaç şu, kazanmak. Aday olurlar olmazlar, bu insanların aday olmasını istemek başka bir şey, aday olmalarına dair bu insanların bir tutumunun olması başka bir şey" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Habertürk ekranlarında gazeteci Fatih Altaylı'nın sorularını yanıtladı. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Akşener, Mansur Yavaş ya da Ekrem İmamoğlu'nun olası Cumhurbaşkanı adayıyla ilgili ise ilk kez net cümleler kullandı.

"YAVAŞ VE İMAMOĞLU'NA İTİRAZIMIZ OLMAZ"

İki isme de itirazları olmadığını belirten Akşener, "İster Mansur Bey ister Ekrem Bey aday gösterilecekse biz varız, itirazımız yok. Dolayısıyla buradaki amaç şu, kazanmak. Aday olurlar olmazlar, bu insanların aday olmasını istemek başka bir şey, aday olmalarına dair bu insanların bir tutumunun olması başka bir şey. Bu iki arkadaşımızdan bahsediyorum. Biz de masaya bir aday getirebiliriz. CHP'li de olabilir. Söylemek istediğim şey şu, kazanmak önemli. Çok endişem var, Türkiye'de insanlar nefes alamıyor" dedi.

"KILIÇDAROĞLU'NUN ADAY OLMA HAKKI VAR"

Akşener, Kılıçdaroğlu'nun olası adaylığı hakkında ise şu ifadeleri kullandı: "Bu masanın oluşmasındaki teklif sahibi Kılıçdaroğlu'dur. 6'lı masayı toplayan o. Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayı tarifi vardı. Ben ona katıldığımı ifade ettim. Benim söylediğim bir şey daha var, kazanacak bir aday olmalı. Kılıçdaroğlu'nun aday olma hakkı mevcut. Diğer liderlerin de mevcut. O masada bir tek kişi var o da benim, cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda 'ben aday değilim' dedim. Aday değilim dediğim için pişman değilim."

Kaynak: Haberler.com / Politika

Ekrem İmamoğlu Meral Akşener Mansur Yavaş Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500

Yorumlar (29)

ahyed yıldız:

Akp’nin çok hataları oldu son dönemlerde umarım düzeltirler. Yine de mevcut partiler arasında en iyi akp yönetir ülkeyi. Hiç biri reis kadar vatan sevdalısı değil.

182
229
yanıtYanıtla
ercan tiftikci:

Palavra yönetme ve tetikleyen bak.KÖRE SÜSLENME SE NI GÖRMEZ,SAGIRA SESLENME SE NI DUYMAZ.BU GRUPTASINIZ.

yanıt0
yanıt0
bedo beko:

Keşke Bi baksaydınız bu belediye başkanları üç yıldır ne hizmet sunmuşlar şehirlerine

157
135
yanıtYanıtla
murat:

İMAMOĞLU İYİDİR.KAZANIR.

60
219
yanıtYanıtla
Gamer Amca Tv:

onun notunu da istanbullu verdi . aynı hatayı tekrarlamazlar...

yanıt69
yanıt29
Burak Bayhan:

Baba bunlara oy verenler kafayı yemiş.

137
113
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

abla bişey diyeyim mi sana... kim kazanır kim kaybeder bilmem ama sen iyi bir insan değilsin.tribüne oynuyorsun, her kesime oynuyorsun. seni sevmedim.

162
82
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

bende sevmedim, ırkçılık mantığı, ötekileştirme kafası 90 senedir bu ülkeye zarar verdi halen de vermeye devam ediyor.

yanıt78
yanıt42
Samet Can:

Kürt düşmani akşenere inat hdp ye değil akp ye vereceğiz oylarimizi.Tum samimiyetimle soyluyorum ekonomi gun gelir duzelir ama akp disinda hic bir parti bu ulkeyi yonetemez.akp buyuk icraatlar yapti yolar kopruler hastaneler univler havaalanlari

113
114
yanıtYanıtla
Ütopik Yorumcu:

HAKLISIN KARDEŞİM SENİN GÖRDÜKLERİNİ BİZLERDE GÖRÜYORUZ KADIN HİÇ SAMİMİ DEĞİL

110
105
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title