Haberler

AK Partili Mehmet Özhaseki: İBB, ajanslara 845 milyon lira veriyor

Güncelleme:

AK Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki Haberler.com Youtube ekranlarında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Özhaseki, burada yaptığı açıklamalarda CHP'li belediyelere yüklenerek, ''CHP'li belediyeler algı operasyonu çekmeyi çok daha önemli gördüler. Ajanslara milyonlarca lira veriyorlar. İstanbul 845 milyon lira veriyor. Dehşet bir rakam bu. İş yapmaya, niyetleri de becerileri de yok'' ifadelerini kullandı.

2023 seçimlerine 7 ay gibi bir süre kalmışken partilerin stratejileri ve izleyecekleri yol haritaları da belli olmaya başlıyor. Yerelde, belediyelerin yaptıkları da genel seçimlerde partilerin oy oranlarını şüphesiz etkileyecek faktörler arasında yer alıyor. AK Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Haberler.com Youtube kanalına katılarak belediyeler hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

''AK PARTİ VE CHP ARASINDA DAĞLAR KADAR FARK VAR''

Özhaseki, ''Eski dönemlerde AK Parti belediyeciliği ile CHP'nin ortaya koymuş olduğu belediyecilik arasında dağlar kadar fark var. Bizde hizmet odaklı eser bırakma gece gündüz çalışmak önemliydi. Hükümetle bir istişare içerisinde yardımlaşma içerisinde bütün problemlerin altından kalkmak önemliydi. Biz bunları yaptığımız için başarılı olduk. Adeta şehirlerde devrim niteliğinde işler yaptık'' dedi.

''İSTANBUL AJANSLARA 845 MİLYON LİRA VERİYOR''

Özhaseki CHP'li belediyelerin algı operasyonu çektiğini vurgulayarak ''Ajanslara milyonlarca lira veriyorlar. İstanbul 845 milyon lira veriyor. Dehşet bir rakam bu. İş yapmaya, niyetleri de becerileri de yok. Tatili de çok seviyorlar. Sonra da tatil bana yakışıyor diyerek beyanat veriyorlar. Bir diğer taraftan da bu algı çektikleri operasyon içinbir sürü para verdikleri adamlar bunlar tatildeyken çalışırmış gibi göstermek istiyorlar'' açıklamalarında bulundu.

''AK PARTİ'NİN YAPTIKLARINI KENDİLERİ YAPMIŞ GİBİ GÖSTERİYORLAR''

Özhaseki son olarak AK Parti döneminde %80-90 oranında bitmiş eserlerin CHP'li belediyeler tarafından açılarak kendileri yapmış gibi gösteriyor ifaadelerini kullanarak, ''Sıfırdan başlayarak yaptıkları benim bildiğim bir kaç tane heykel var. Birde geçenlerde Adana'da tek katlı kreşin temelini atıyorlardı. Onun dışında ben başka bir şey bilmiyorum'' dedi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Mehmet Özhaseki AK Parti Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (1)

ismail bey :

İstanbul ve Ankara belediyesinin ve şirketlerinin zarar etmesi mümkün değilken kadrolaşma ve reklam gideri gösterip, zarara götürüp, sonrada mağduru oynuyorlar..

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title