Haberler

Mehmet Ali Çelebi gündemden düşmüyor! Şimdi de gardiyan annesinin sözleri olay oldu

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde AK Parti'ye katılan İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'nin annesi, oğlunun bu kararını büyük bir sevinçle karşıladı. Eski bir gardiyan olan anne Rukiye Çelebi, "Oğlum milli cepheye geçtiği için çok onurlandım, gururlandım. Oğluma milli cepheye geçtiği için bütün haklarımı helal ediyorum" dedi. Anne Çelebi'nin bu sözleri kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu.

CHP'den istifa ettikten sonra Memleket Partisi'ne katılan ancak oradan da istifa eden İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, geçtiğimiz günlerde AK Parti'ye katıldı. Çelebi'nin rozetini Cumhurbaşkanı Erdoğan bizzat taktı.

"ATATÜRK" ÇIKIŞI DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Erdoğan'ın rozetini takması sonrası kürsüden bir konuşma yapan Çelebi, "Türkiye Cumhuriyeti devleti Kurtuluş Savaşı'ndan sonraki en ciddi mücadelesini vermektedir. Bu nedenle ben de Atatürk'ün bir askeri olarak Türkiye Yüzyılı mücadelesinde yanınızdayım" ifadelerini kullandı.

ANNESİ, OĞLUNUN KARARINDAN MEMNUN

Çelebi'nin AK Parti saflarına geçmesinin yankıları sürerken sürpriz bir çıkış da annesinden geldi. Oğlunun bu kararını büyük bir sevinçle karşıladığını ifade eden eski gardiyan anne Rukiye Çelebi, "Çok sevinçliyim bir anne olarak. Oğlum milli cepheye geçtiği için çok onurlandım, gururlandım. Oğluma milli cepheye geçtiği için bütün haklarımı helal ediyorum. Bundan sonra Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın yanında ve arkasındayız" dedi.

SOSYAL MEDYADA SES GETİRDİ

Anne Çelebi'nin bu sözleri kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu. Kullanıcıların birçoğu, ses getiren bu açıklama hakkında yorum yaptı.

İşte o yorumlardan bazıları:

500

Yorumlar (26)

Murat Kılıç:

CHP de Atatürk demem diyen insanlar var. Hdp ye her evden bir oy verenler var. Bunları aklınız alıyor ama bu kadının sözlerini aklınız almıyor. Bence kan testi yaptırın

309
228
yanıtYanıtla
Umit Cetin:

güzel kardeşim para bu her şeyi söyletir

yanıt116
yanıt39
Mehmet Mehmet:

insanlar ne kadar çabuk deyişiyor menfaat nerede onlar orada .sonra da vatan millet sakarya naraları vallahi iyi iş.

387
126
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

Teğmen Çelebi, parti değiştirmek istiyorsan Fakıbaba örneğindeki gibi yapacaksın, önce seçmenine saygı

361
120
yanıtYanıtla
Filiz Kılınçer:

Akıl almıyor, diğerleri gayri milli miymiş,oğlu neden hapise atılmış,kim atmış? Gayri millilerin sayesinde oğlu,dışarda

305
137
yanıtYanıtla
Gültekin Saday:

Evet maalesef.

yanıt127
yanıt34
Kuman:

ABD ye peş peşe hamburger yemeye gidenlere bir söz etmiyorsunuz ama değil mi? Al sana gayri millilik. Hapis mevzusunun ne olduğunu nereden biliyorsunuz? Gördünüz işte kumpasları hükümete devlete yapılan kumpasları. Yunan bayrak direğini sıvazlayanları.

yanıt82
yanıt130
Mehmet Vatandaş:

kuman, abd ziyareti bu kadar önemli ise sen niye önce abd yi ziyaret edip döndükten sonra parti kuranlardan söz etmiyorsun

yanıt139
yanıt36
Umit Cetin:

gelsin paracıklar

305
106
yanıtYanıtla
Fuat Pinar:

İp' E emanet verdiğiniz 15 milletvekilinden oyunu geri istedin mi? kk ya sordun mu böyle bir düzen bazlığı neden yapıyorsunuz diye.vatandaş herşeyi görüyor milli cepheye geçti diyor anneyi tebrik ederim.

148
221
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title