Haberler

Mansur Yavaş, 3 yılda neler yaptığını anlattığı törende Tan Taşçı ile karşılıklı Ankara havası oynadı

Güncelleme:

Muhalefetin Cumhurbaşkanı adaylarından biri olduğu konuşulan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 3. yıl yeni proje tanıtım töreninde sahneye çıkan Ankaralı sanatçı Tan Taşçı ve seymenler eşliğinde Ankara havası oynadı. İki ismin sahnedeki görüntüleri özellikle sosyal medyada gündem oldu.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayları arasında ismi geçen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, görevinin 3. yılında yeni projelerini açıklamak için Ankaralı vatandaşlar ile bir araya geldi. Törende yapılan sunumlar sonrası Ankaralı sanatçı Tan Taşçı, seslendirdiği parçalarla vatandaşlar unutulmaz anlar yaşattı.

YAVAŞ ANKARA HAVASI OYNADI

Öte yandan konserde bir de sürpriz yaşandı. Sahneye bir anda çıkan seymenler karşısında şok olan Mansur Yavaş, Tan Taşçı ve seymenler ile Ankara havası oynadı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Mansur Yavaş Tan Taşçı Ankara Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024?
500

Yorumlar (18)

Reklam Fragman:

Efsane olmuş. seçimden sonra da seymen oyunu yapar İNŞALLAH. viral olur bu halk oyunu. Akplliler artık seymen oynamaz :d

124
41
yanıtYanıtla
Senol Duman:

biri nato ile ülkenin çıkarları için mücadele ederken diğeri en iyisi dediğiniz kıvırta kıvırta oynuyor. bize her şey müstahak.

38
104
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Anlat Anlat seversiniz. Makarnada verem mi beyne kan gitsin.

yanıt39
yanıt8
Sanane Adımdan :

yaptıkarını anlatması 2 dk dans 5 dk :D hiç bişey yapmamış elle tutulur

34
89
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Yememiş en azından. Yedi ama yaptı dan iyidir.

yanıt33
yanıt12
ismail bey :

Birileri yemedi diyor. ekmek maliyeti 1,60 kuruş 2 tl ye zarar diyor. otobüs doğalgazlı, motorin pahalı zarar ettik diyor. suya 3 ayda bir zam yapıyor. yıllık 800 milyon kar eden aski, bugün zarar ediyor.

yanıt0
yanıt0
özen66:

çıkarılan işçiler, gorevıne son verılen mudurlerı de gosterıme almıslarmı

34
79
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Tek tek torpilileri anlattı. Ona da ses çıkardınız mı.

yanıt27
yanıt7
by nokta:

Her türlü oynarız bu zihniyetin işi dans müzik bugün sirkecideyim tramvayların dış kaplamalarına dikkat ettim neredeyse hepsi bakımsız parçaları sökülmek üzere ya Allahtan korkun gavur malı degil kardesım bakımlarını yapın. Dans vale gösteriye para harcayacağınıza bakımları halledin

22
51
yanıtYanıtla
tayfun izgi:

3 Yıldır ne yaptı bilen var mı

18
51
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title