Haberler

ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan seçimdeki rakibi Turgut Altınok'a "çakarlı araç" göndermesi

Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 31 Mart yerel seçimleri öncesi çakarlı araçlarla konvoy yapan rakibi Turgut Altınok'a göndermede bulundu. Yavaş, "Koruma ve çakarlı araçlarla gezmek gibi bir adetimiz yok. Bir minibüs, bir koruma ve bir şoförle her yere sade bir şekilde gittik. Şunu hissettirmek istedik; bizler seçilmiş insanlarız ama sizin iş yerinize aldığınız herhangi bir genel müdürden hiçbir farkımız yok" dedi.

ABB Başkanı Mansur Yavaş, seçim gezisinde çakarlı araçlarla konvoy yapan Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok'a tepki gösterdi. Yavaş, "Koruma ve çakarlı araçlarla gezmek gibi bir adetimiz yok. Bir minibüs, bir koruma ve bir şoförle her yere sade bir şekilde gittik. Şunu hissettirmek istedik; bizler seçilmiş insanlarız ama sizin iş yerinize aldığınız herhangi bir genel müdürden hiçbir farkımız yok" dedi.

"BİZE OY VERMEYENLERİ İNCİTEN TEK BİR AÇIKLAMAMIZ OLMADI"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, seçim çalışmaları kapsamında Ankara Ticaret Borsası İş Merkezi'nde gıda toptancıları ile bir araya geldi. Yavaş'a, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar eşlik etti. Yavaş 5 yıldır kimseyi ayırmadan, şeffaf bir şekilde görev yapmaya çalıştıklarını söyleyerek şu ifadeleri kullandı; "Bugüne kadar bize oy vermeyenleri inciten tek bir açıklamamız olmadı. Zaman zaman siyasi parti liderleri de muhatap almak istedi bizi. 'Sadece görevimizle ilgili açıklama yapacağız' diye söz vermiştik.

"KORUMA VE ÇAKARLI ARAÇLARLA GEZMEK GİBİ BİR ADETİMİZ YOK"

Bu sözü tuttuk, yılda bir defa televizyona çıktık. Onda da yaptığımız hizmetleri anlattık. Ankara'nın sokaklarında benim bir tane fotoğrafımı görmediniz. Koruma ve çakarlı araçlarla gezmek gibi bir adetimiz yok. Bir minibüs, bir koruma ve bir şoförle her yere sade bir şekilde gittik. Şunu hissettirmek istedik; bizler seçilmiş insanlarız ama sizin iş yerinize aldığınız herhangi bir genel müdürden hiçbir farkımız yok. Onları 'Şirketi idare etsin' diye kendinize yönetici olarak atıyorsunuz. Yanlış yaparlarsa da cezalandırıyorsunuz. Biz Ankara halkına hükmetmek için değil, onlara hizmet etmeye gelen, Ankara'daki herhangi bir il müdürü neyse oyuz. Aramızdaki farkın sadece seçilmiş olmak olduğunu bilerek hizmet etmeye çalıştık."

"ANKARA HALKI TAKDİR EDERSE 5 YIL DAHA BU ŞEKİLDE GİDECEĞİZ"

Vatandaşın parasını israf etmeden harcamaya çalıştıklarını söyleyen Yavaş şu ifadeleri kullandı; "Zaman zaman 'Ben belediyeden şu ihaleyi aldım, şu işi yapıyorum' diyen iş adamları ile karşılaşıyorum ve çok memnun oluyorum. Açık ihale olduğu zaman herkes hakkıyla gidiyor ve alıyor. Bu şekilde devam edeceğiz. Kimseyi ayırmadan, içinizden biri gibi sizlerin atadığı, maaşını ödediği bir görevli nasıl çalışırsa o şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Ankara halkı takdir ederse bir 5 yıl daha bu şekilde gideceğiz. Örnek olmaya çalışıyoruz."

ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan seçimdeki rakibi Turgut Altınok'a 'çakarlı araç' göndermesiAltınok seçim gezisinde çakarlı araçlarla konvoy yapmıştı.

NE OLMUŞTU?

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, geçtiğimiz günlerde Polatlı ilçesine giderek bir düğün salonunda vatandaşlarla buluşmuştu. Turgut Altınok'un gelişinin anons edildiği sırada konvoyda yer alan çok sayıda çakarlı araç sirenlerini de açarak ilçede dolaşmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Turgut Altınok Mansur Yavaş Ankara 3.Sayfa Politika Haberler

500

Yorumlar (7)

Oğuzsoyu:

Hangi parti olursa olsun. Öcelikle Belediye bir önceki seçimde vaat ettikerinizin hesabını vereceksiniz. Vaatlerin hangilerini yaptın ? Hangilerini yapmadın? Rakiplere laf atarak oy isteyen başkan adayları benim gözümde vasat adaydır. Sen yoluna bak bize göster ne yaptın ne yapacaksın

25
35
yanıtYanıtla
hepdoğruyusöyleyenbiri:

ADAM DOĞRU YERDEN YAKALAMIŞ. 2 GÜN PUAN DAHA KAZANDI. TURGUT REİS DE YANLIŞ YAPMIŞ. SEÇİM KAFAYA KAFAYA GİDER MANSUR BAŞKAN ALIR. AYNI ŞEYİ EKRE ABİ İÇİN DİYEMİCEM...

38
17
yanıtYanıtla
saati terstakanlar:

CHP

17
21
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

zaten bana iktidar turgut beyi kazanamayacağını bildiği halde dostlar alışverişte görsün hesabı konu mankeni olarak aday yapmış gibi geliyor

18
7
yanıtYanıtla
ERTAN IŞIK:

HAHAHA YAVAŞ ÇAKTI GOL OLDUUU

5
3
yanıtYanıtla
Abdulkadir Cicioğlu:

öncelikle şunu söyleyeyim, mansur yavaş geçen seçimde vaad ettiklerinin içinde dişe dokunur hiçbir şeyi yapmadı. kendiside bunun farkında olmalı ki şimdi önemli bir vaadi yok. eğer seçilirse ankara yine tek düze sıradan bir beş yıl geçirir. turgut altınok ise şuana kadar önemli bir vaat te bulunmadı. orta sahada top gezdiriyor. ankaraya ve ankaralıya gereken bir vaadi yok. ben akpartiliyim ama bence turgutun işi zor. muhtarlara beleş karttan daha önemli proje lazım.

0
5
yanıtYanıtla
Seko:

Turgut başkanın vaatlerine yaptıklarına inanamıyorum ......bana sanki benzerini aday göstermişler gibi geliyor

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title