Haberler

Mansur Yavaş'a canlı yayında açıkça soruldu: Kılıçdaroğlu 2. turda kazanır mı?

Güncelleme:

Katıldığı canlı yayında "Kılıçdaroğlu 2. turda kazanır mı?" sorusuna yanıt veren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Ben kazanacağını ümit ediyorum. Hem istiyorum hem de ümit ediyorum. Bunun için de gayret ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Habertürk canlı yayınına katıldı. Habertürk TV Ankara Temsilcisi Fevzi Çakır'ın sorularını yanıtlayan Yavaş gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

"MONTAJLAR İNSANLARI AYAKLANDIRDI"

"Kılıçdaroğlu 2. turda kazanır mı?" sorusuna yanıt veren Yavaş, "Ben kazanacağını ümit ediyorum. Hem istiyorum hem de ümit ediyorum. Bunun için de gayret ediyoruz. Bunu neye dayanarak söylüyorum. Birincisi Sayın Oğan'ın beklenmeyen bir şekilde karşı tarafa gitmesi. İkincisi en azından bir sonuç alındığı için sandığa gitmeyen ve Millet İttifakı'na oy verecekleri ayaklandırdı. Ama en önemli ne ayaklandırdı insanları biliyor musunuz? Montajlar. Artık Allah korkusu kalmamış insanlarda." dedi.

"BUNU 2019'DA DA YAŞADIK"

Yavaş sözlerine şöyle devam etti: "Habertürk'te yaptığım bir programdan sonra söylemediğim bir şeyi sağda solda yaydılar. Yattığın zaman rahat ediyor musun? Montaj video seçmende bir öfke ve daha sıkı sıkıya sarılma işini kuvvetlendirdi. Çünkü rahatsız oluyoruz. Bizim yapmadığımız söylemediğimiz şeyler üzerinden iftira atıyorlar. Bu nedir? Bunu 2019'da da yaşadık. Öcalan resmen AK Parti'ye oy istedi o günlerde. Bunlar yaşandı ülkede."

Mesut Şahin
Haberler.com - Politika

Mansur Yavaş Haberler

500

Yorumlar (5)

Onur Yener:

Yazık kendisi de inanmıyor...

97
29
yanıtYanıtla
Sana NE:

Evet bu sefer REİS'le bereber safları dahada sıkılaştırıyoruz.Siz bilmem hangi kanalda Edi ile Büdü oynamaya devam edin Ekrem beyle ...,

91
32
yanıtYanıtla
Ahmet Ispir:

kılıçdaroğlu kendi hırsları için bu adamı harcadı. kendisi çekilip m.yavaş ile seçime gidilseydi herkes için çok daha güzel bir türkiye olacaktı ama olmadı. vatan millet için bu fedakarlığı yapmayan kılıçdaroğlu vatandaştan fedakarlık beklemesin. oy moy yok.

43
31
yanıtYanıtla
mahmut:

Kılıçdaroğlundan daha iyi genel başkanlık yapabilecek birisi uşaklık edişyor

42
24
yanıtYanıtla
ayşe kart :

Milletle kodlarınız uyuşmuyor bunun kılıçtaroğlu, yavaşla bi ilgisi yok. CHP zihniyeti. Yani milet muhafazakar çoğunlun siz ezan okunmasın, din diyen gerici sayılsın bunları örnek verdim. siz insanlara tepeden bakarsanız üç bin yılda geçse muhalif kalırsınız.

46
20
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title