Haberler

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde ilk kadın muhtar seçildi

Güncelleme:

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde yapılan muhtarlık seçiminde Ayşe Yılmaz Gönen, en yakın rakibinden 200 oy fazla alarak Sarıgöl merkezin ilk kadın muhtarı oldu. Gönen, seçim sonrası yaptığı açıklamada, öğrencilere burs desteği sağlamak ve sosyal yardımları adil dağıtmak için mücadele edeceğini belirtti.

Manisa'nın Sarıgöl ilçesi Cumhuriyet Mahallesinde 3 erkek adayla muhtarlık için yarışan Ayşe Yılmaz Gönen Sarıgöl merkezdeki ilk kadın muhtar olarak seçildi.

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde 31 Mart günü yapılan mahalli idareler seçimlerinde ilçe merkezinde 6 mahalleden biri olan Cumhuriyet Mahallesi muhtar adayı olan Ayşe Yılmaz Gönen, girdiği muhtarlık seçiminde biri iki dönemdir mahalle muhtarı olan dört aday ile mücadele etti. Evli, 2 çocuk annesi 39 yaşındaki Ayşe Yılmaz Gönen 722 oyla seçilirken en yakın rakibinden 200 oy fazla aldı.

Muhtarlık seçimini kazanan ve Sarıgöl merkezin ilk kadın muhtarı olan Ayşe Yılmaz Gönen şunları söyledi: "Öncelikle öğrenciler ile ilgili bir projemden bahsetmek istiyorum. Mahallemiz nüfus yoğunluğu yüksek bir mahalle olduğu için okul hayatını devam ettiren çok fazla öğrencimiz var. Bu öğrencilerden durumu yetersiz olanlara burs desteği sağlamak istiyorum. Yine kalabalık bir mahalle olmamız sebebiyle yaşlı nüfusumuzda oldukça yüksek. Yaşlı ve imkanı sınırlı olan vatandaşlarımıza başta yakacak ve gıda olmak üzere sosyal yardımların dengeli ve adil dağıtılması için mücadele etmek istiyorum. Özellikle aza kadromu kurarken genç ve çalışkan isimleri seçmek istedim. Buradaki düşüncem ise mahalle halkının sorunlarını tespit edip bu sorunları bir an önce çözüme kavuşturmayı istiyorum. Mahallemizde ismi 'Mutlu mahalle giyim evi' olan bir ev açmak istiyorum. Bu eve vatandaşlarımız kendilerinin kullanmadıkları eşyalarını getirecekler, bizde bu eşyaları belirli bir düzen içinde evimizde muhafaza edeceğiz ve ihtiyaç sahibi kimselere ulaşmasını sağlayacağız. Son olarak ise 'Bir çocuk bir dilek' projemizden bahsetmek istiyoruz. Bu projemizde ise mahallemizde imkanımız el verdiği sürece yetim ve öksüz küçük kardeşlerimizin bir dileklerini gerçekleştirerek onları mutlu etmek istiyoruz." dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ayşe Yılmaz Sarıgöl Manisa Gönen Burs Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title