Haberler

Kulisleri hareketlendiren gizli görüşme iddiası: Kılıçdaroğlu'ndan Demirtaş'a "Para yönetimini sana devredeyim" teklifi

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçaroğlu ile ilgili iddia Ankara kulislerini hareketlendirdi. Yarın "İkinci Yüzyıla Çağrı" programını açıklayacak olan Kılıçdaroğlu'nun dün akşam ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş ile görüştüğü ve 'para yönetimini devretme' teklifinde bulunarak Türkiye'ye yatırım çekme konusunda destek istediği öne sürüldü.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 3 Aralık'ta İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda "Kalkınma Planı" ve "İkinci Yüzyıla Çağrı" programını açıklayacak.

ACEMOĞLU VE RIFKIN KADRODA

"Kalkınma Planı"nı hazırlayan kadroda; dünyaca ünlü ekonomist Daron Acemoğlu, Angela Merkel'in başbakanlığı döneminde danışmanlığını yapan Jeremy Rifkin, iktisatçı Prof. Dr. Refet Gürkaynak, Prof. Dr. Ali Hakan Kara, Prof. Dr. Ufuk Akçiğit ve Hacer Foggo'nun da yer aldığı biliniyor.

ÖZGÜR DEMİRTAŞ SÜRPRİZİ

Medya Koridoru'ndan Canan Kaya'nın CHP kaynaklarından edindiği iddiaya göre kadroya eklenmesi planlanan bir başka isim daha var.

HİLTON OTELİ'NDE BAŞ BAŞA YEMEK YEDİLER

Kılıçdaroğlu'nun, dün akşam ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş ile Harbiye'deki Hilton Oteli'nde baş başa yemek yediği öne sürüldü. Görüşmenin saatler sürdüğü ifade edilirken, Kılıçdaroğlu'nun Demirtaş'a 'para yönetimini devretme' teklifinde bulunarak Türkiye'ye yatırım çekme konusunda destek istediği iddia edildi.

CHP'Lİ KAYNAKLAR İDDİAYI YALANLADI AMA...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Özgür Demirtaş'a teklif götürdüğü iddiası büyük ses getirirken, Ankara'daki kaynaklar haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

SOSYAL MEDYADA DA SES GETİRDİ

Öte yandan sosyal medyada da gündem yaratan iddia sonrası kullanıcılardan biri, Demirtaş'ın yüzü ile 100 Dolar üzerindeki Benjamin Franklin portresini birleştirdiği görseli paylaşarak "Özgür Demirtaş parayı yönetirse TL ;" notunu düştü.

DEMİRTAŞ O GÖRSELİ PAYLAŞTI: HAY ALLAHIM YARABBİM

Kullanıcının yaptığı paylaşımı alıntılayan Demirtaş ise tweet'ine "Hay Allahım yarabbim" notunu düştü.

Kulisleri hareketlendiren gizli görüşme iddiası: Kılıçdaroğlu'ndan Demirtaş'a 'Para yönetimini sana devredeyim' teklifi

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Özgür Demirtaş Haberler

Bakmadan Geçme

MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (21)

corci:

bu adamın ismi bile enflasyonu %10 aşağı çeker, artık yeni bir dönem şart yoksa halimiz harap

114
201
yanıtYanıtla
Hasan Bulut:

İsmi orada duruyor. Birsey çektiği yok chp gelsin abd ye ben senin emrindeyim desin hersey normale döner

yanıt48
yanıt23
ismail bey :

Memleketi ben tek başıma batıramam, gel sen yardım et demiştir..

145
144
yanıtYanıtla
levent tugcu:

Özgür demşrtaşı bil sonra konuş.

yanıt1
yanıt1
bekir yapici:

isi uzmanina danismakta fikir almakta veya ehline bu dalda kendini ispatlamis insanlara görev vermede ne gibi bir sakinca var acaba zaten bu gün ülkenin durumu liyakatsiz ilgisiz alakasiz tecrübesiz yandasi veya partiliyi tepeden atamayla bu hale gelmedimi mesela almanyada hükümet gerekirse muhalif partiden bir uzmana bile görev verir

148
73
yanıtYanıtla
bekir yapici:

ikdidar degisirse yeni gelecek olanin elinde sihirli degnek yok ama en azindan ben yaptim oldu demeden isi liyakatli kendini o dalda ispatlamis uzman kisilere vererek bu gidisat durdurabilir fiyatlar geri gitmez ama ilerlemesi Türk lirasinin deger kaybi durdurulur sanayi ve tarim hayvancilk canlanabilir yapmazlarsa onlarida göndeririz.

99
97
yanıtYanıtla
Yusuf Yaşar:

Turkiyeye yatırım çeksin diye teklif götürmüşmüş.. Yabancı yatırımcı gelmesin diye daha dün ülkesini şikayet eden kendisi değil miydi??? Ah siyaset ne kadar çirkin şeysin sen...

105
76
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Yabancı yatırımcıya verilebilecek sektör var sektör var. Babanın malını mı satıyon yabancıya.

yanıt54
yanıt50
Nazlı Muhip:

Liyakatsiz adamlar varken, her dediği çıkan Demirtas'ı kim beğensin.

94
75
yanıtYanıtla
Yusuf Yaşar:

Rusyanın ekonomisi batacak diyordu. Ne oldu? Her dediği çıkan biri değilim maalesef

yanıt51
yanıt23
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title