Haberler

AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu: Erzurum için daha güçlü bir gelecek inşa edeceğiz

Güncelleme:

AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, Milletvekili Mehmet Emin Öz'ü ağırladıklarını belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Erzurum'un daha da ileriye taşınması için birlikte çalışacaklarını ve daha güçlü bir gelecek inşa etmek adına AK Parti olarak çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Ak Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, Erzurum için daha güçlü bir gelecek inşa etmek adına çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Ak Parti Erzurum İl Başkanlığında Milletvekili Mehmet Emin Öz' ü ağırladıklarını belirten AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, "Ziyaretleri ve destekleri için kendisine şükranlarımı sunuyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ülkemize ve milletimize olan sonsuz bağlılığı, fedakarlıkları ve kararlı çabaları, bize her zaman ilham vermiştir. Bu ziyaret sırasında, bu ilhamı daha da pekiştiren bir diyalog ortamı bulduk ve partimizin geleceğe dair hedeflerini, Erzurum'un da içinde bulunduğu geniş vizyonumuzu ele aldık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, Erzurum'un daha da ileriye taşınması için birlikte çalışmaya kararlıyız. Erzurum için daha güçlü bir gelecek inşa etmek adına, AK Parti olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Mehmet Emin Öz Milletvekili AK Parti Emin Öz Erzurum Yerel Haberler Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title