Haberler

KÖYLERDE SU ABONELİĞİ 500 LİRA OLACAK

Güncelleme:

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile birlikte, Kahramankazan Belediyesi Öğrenci Yurdu Açılış Töreni'ne katıldı. Altınok, Kahramankazan'da pek çok hizmeti bulunduğunu belirterek, köylerde su aboneliğinin 500 lira olacağını söyledi.

'KÖYLERDE SU ABONELİĞİ 500 LİRA OLACAK'

Ak Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile birlikte, Kahramankazan Belediyesi Öğrenci Yurdu Açılış Töreni'ne katıldı. Altınok, Kahramankazan'da pek çok hizmeti bulunduğunu belirterek, "Kazan'ımızın birçok köyünde Altınok'un hizmeti vardır. Keçiören Belediye Başkanı'yken vardı üstelik. Şimdi vakit geldi. Ankara'mızın makus talihini hep beraber değiştirecek miyiz? Diyor ki; 'Az laf çok iş.' Ama ortada resim var; ne iş var, ne eser var. Kazan'ımızın köylerini Kazan Belediye Başkanı yaptı; altyapısı, kanalizasyon, eksik olan üstyapısı, asfaltı, taşı. Nüfusu çok olan, çocuk ve gençlerimizin olduğu köylerimizde spor tesislerini yapacağız. Halı sahaları yapacağız. Basketbol sahalarını yapacağız. Voleybol sahalarını yapacağız. Her köyden Büyükşehir Belediyesi'ne bir personel alacağız. Onlar, parkların bakımını yapacak. Şu an köylerimizde veya Kazan'da su aboneliğine ne istiyorlar? 30 bin lira. Ne oldu, köylerde sayaçları sökecektin Sayın Büyükşehir Belediye Başkanı? Sayaçları şöyle söktüreceksin; vatandaş 30 bin lirayı, 40 bin lirayı verip su abonesi olamayacağı için sayaçların takılmasına bile gerek kalmadı. 'Köylerden su parası almayacağım, sayaçları sökeceğim' dedi. Kaç lira su parası geliyor? Köylerde, su aboneliği 500 lira olacak" dedi.

'VERDİĞİNEN FAZLASINI ALIYORSUN'

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a yönelik eleştirilerini sürdüren Altınok, "Bala'da şunu dediler; 'Başkanım su abonesi olacağız.' 54 bin lira faturayı gösterdiler bana. Asfalt yok, asfalt katılım payı. Kanal yok, kanal katılım payı. Dolayısıyla şu an köylülerimiz ineğini sattı, koyunu, kuzusunu sattı, su faturası ödüyor. 10 bin, 12 bin, 14 bin lira. Hani ne oldu tarımı destekleyecektin? Verdiğinden çok fazlasını alıyorsun. Biz tarımı destekleyeceğiz. Ankara'mızı bir tarım şehri yapacağız. Tarımın başkenti bir Ankara. Tohum desteğimizi 2 tondan 5 tona çıkarıyoruz inşallah. Mazot desteğini 100 litreden 500 litreye çıkartıyoruz. Nereden alacak bu mazotu? Mazotu Kazan'daki benzin istasyonlarından alacak. 'Ben Ankara'ya hizmet yapmadım. Benim eserim yok, projem yok. Yardım yaptım' diyor. Yapmış olduğu yardım bütçenin yüzde 4'ü ama Ankara'mızın 5 yılda yönettiği bütçesi 300 milyar liradır. Pekala bütçenin yüzde 96'sı nereye gitti; Ankara'da eserin yok, hizmetin yok" diye konuştu.

Kaan ULU-Canberk ÖZTÜRK/ANKARA,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turgut Altınok Kahramankazan AK Parti Ankara Yerel yönetim Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Betis Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Real Betis Sevilla maçı şifresiz mi? Lyon Monaco maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Lyon Monaco maçı şifresiz mi? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı şifresiz mi? Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Gaziantep FK maçı şifresiz mi? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title