Haberler

Korkunç olay! İYİ Parti ilçe başkanı bıçaklanarak öldürüldü

Güncelleme:

Kütahya'da İYİ Parti Şaphane İlçe Başkanı olarak görev yapan Mehmet Sönmez bıçaklı saldırıda öldürüldü. Olayın, alacak verecek meselesinden kaynaklı olduğu iddia edildi.

Kütahya'ya bağlı Şaphane ilçesinde meydana gelen olay, büyük üzüntü yarattı. Henüz ismi açıklanmayan bir kişi, İYİ Parti Şaphane İlçe Başkanı Mehmet Sönmez'i bıçaklayarak kaçtı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Sönmez, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Korkunç olay! İYİ Parti ilçe başkanı bıçaklanarak öldürüldü

İL BAŞKANINDAN AÇIKLAMA

İYİ Parti Kütahya İl Başkanı Ali Soycan, "Partimizin Şaphane İlçe Başkanı Mehmet Sönmez'i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve partimize sabırlar dilerim" açıklaması yaptı.

Korkunç olay! İYİ Parti ilçe başkanı bıçaklanarak öldürüldü

ŞÜPHELİ UŞAK'TA YAKALANDI

Simav İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan soruşturmada, olay yerini gören güvenlik ve MOBESE kameraları incelemeye alındı. Cinayet şüphelisinin Mert Can Kanat olduğu tespit edildi. Araştırmaların ardından Mert Can Kanat, Uşak'taki amcasının evinde yakalanıp gözaltına alındı. Erdal Kanat ise Simav ilçesinde yakalandı. Baba ve oğlu, geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından ifadeleri için Simav İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

GÖNÜL İLİŞKİSİ İDDİASI

İYİ Parti Şaphane İlçe Başkanı Mehmet Sönmez'in, Erdal Kanat'ın eşiyle gönül ilişkisi yaşadığı iddia edilirken, ikilinin bankta bu konuyu konuştukları, dedikodulardan haberdar olan Mert Can Kanat'ın ikiliyi arkalarından takip edip, bıçakla saldırdığı tespit edildi. İYİ Parti Kütahya İl Başkanı Ali Soycan, Mehmet Sönmez'in hayatını kaybetmesinin ardından sosyal medyadan baş sağlığı dileyerek, "İYİ Parti Şaphane İlçe Başkanımız Mehmet Sönmez'i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma yüce Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve partimize sabırlar dilerim" dedi. Soruşturma sürüyor.

Kaynak: Haberler.com / Politika

İYİ Parti Kütahya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title