Haberler

Kılıçdaroğlu, selin vurduğu Şanlıurfa'da basın açıklaması yaparken yuhalandı

Güncelleme:

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti lideri Meral Akşener ve Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu ile birlikte selin vurduğu Şanlıurfa'ya gitti. Kılıçdaroğlu, burada basın açıklaması yaptığı sırada hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı.

KILIÇDAROĞLU'NU YUHALADILAR

Kılıçdaroğlu konuşması sırasında hükümeti eleştirince kalabalık arasından bir kişi "Burası siyaset yeri değil, acımız var ya" diye tepki gösterdi. Daha sonra kalabalık arasındaki bazı kişiler Kılıçdaroğlu'nu yuhaladı.

Kılıçdaroğlu açıklamasında şunları kaydetti:

"Şanlıurfa'da hiç kimse kendisini yalnız hissetmesin. Biz buraya Millet İttifakı'nın genel başkanları olarak değil sadece, biz buraya mayıs ayında kurulacak olan hükümetin temsilcileri olarak geldik. Ağır sorunların faturalarını sade vatandaş ödüyor biliyoruz. İnsanlar hayatlarını kaybetti, şikayetler var onları da dinliyoruz.

"BU NASIL BİR YÖNETİM ANLAYIŞI"

Eğer bir ülke iyi yönetilirse afetlere karşı dirençli kentler oluşur. Dirençli kentler yaratmak zorundasınız. Bunları yapmazsanız bu ülkeyi neden yönetiyorsunuz, nasıl yönetiyorsunuz. Şurada az önce gördük alt geçit yapmışlar, bir pompayı getirmek için suyu boşaltmak için saatlerce beklenir mi? Bu nasıl bir yönetim anlayışı.

"BUNLARIN TAMAMINI ÇÖZECEĞİZ"

Bütün bunların hepsini çözeceğiz. Kimse karamsarlığa düşmesin. Yeni bir anlayışla, zihniyeti tamamen değiştirerek... Kim görevini yapıyorsa başımızın üstünde ama kim görevini yapmayıp da ölümlere yol açan olaylara ortam hazırlıyorsa kimse kusura bakmasın ona da güle güle demek zorundayız. Hepimiz gelişmelerin farkındayız. Ne olduğunu biliyoruz. Allah nasip ederse bütün bu sorunların hepsini bir araya gelip çözeceğiz. Ülkenin sorunların gayet iyi biliyoruz, kentlerin iyi yönetilmediğini de iyi biliyoruz. Bunların tamamını akılla, bilgiyle çözmek mümkün. Elin oğlu çözüyor biz niye çözemiyoruz."

Mesut Şahin
Haberler.com - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı Meral Akşener Şanlıurfa Siyaset Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (48)

Sevda Gül :

Yuh! Poz ver laf dök! Baska yok! Allah size firsat vermesin!!!!!

158
75
yanıtYanıtla
Ahmet Bakırcı:

Hayatları hep reklam ??

137
64
yanıtYanıtla
ahmet örnek:

zaten urfadan ne beklenirki ama kafası yerine gelenlerde var orası ayrı.

22
45
yanıtYanıtla
Tuba Garip:

İBB DE NE YAPTINIZ Kİ ,BAŞKANLIKTA YAPASINIZ? FELAKET OLDUĞUNDA BAŞAKANINIZDA KENDİNE TATİL PLANI YAPIYORDU. ASLA UNUTULMADI...

34
15
yanıtYanıtla
Abdullah Atik:

CHP BELEDİYECİLİKTE SINIFTA KALMIŞTIR BİLHASSA EGE BÖLGESİNDE !!!!!

28
20
yanıtYanıtla
Eclipse Moon34:

Ne yaparlarsa yapsınlar Akp bitti

14
27
yanıtYanıtla
Sevda Gül :

Bizim gücümüz Allahdan sizinki bati serr odaklarindan! Allah size firsat vermedin! Eger bizi sizinle deneyecekse taten kiyamete gidiyoruz anlamididirbu ki zaman her açidan çok kötü örnekleri demokrasi hürriyet diye ayni lut kavmi besliyorlar, hristiyanlarin bile batildan kalma gelenekletärini kutluyorlar! Ezan kulaklarina aci dokunuyorsa……????

yanıt9
yanıt3
İbrahim Demirel:

Yahu daha geçen hafta izmiride su bastı. Utanmadan konuşuyorsun. Mevcut iktidar yetersiz kalıyor. Aksini iddia eden elini vicdanına koysun. Lakin muhalefette bes para etmez. Al birini vur ötekine hepiniz aynısınız. Millette birbirini yiyor sizin yüzünüzden.

29
3
yanıtYanıtla
yorumcu:

20-25 senedir büyükşehirler ve ülke yönetiminde tek söz sahibi olan insanlar hiç bir yetkisi olmayan insanlara beceriksiz diyor. Bunların en büyük becerisi de bu manipülasyon işte.

22
10
yanıtYanıtla
Haydar senkal:

Provokatroler yine sahada

11
17
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title