Haberler

Kılıçdaroğlu'nun ilk seçim posteri ortaya çıktı: Sinan Ateş de var depremde kızının elini bırakmayan baba da

Güncelleme:

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu için hazırlanan ilk seçim posteri sosyal medyada gündem oldu. CHP'li birçok ismin paylaşmaya başladığı posterde Gezi protestoları sırasında hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz, kaldığı yurtta yaşadığı baskılardan ve gelecek kaygısından dolayı intihar eden Enes Kara, Ankara'da uğradığı suikast sonucu öldürülen Sinan Ateş ve depremde hayatını kaybeden kızının elini bırakmayan babanın görüntüleri gibi çok sayıda detay yer aldı.

6'lı Masa'nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün parti kürsüsüne veda etti. Kılıçdaroğlu'nun gruba son kez seslendiği konuşmanın ardından 14 Mayıs'ta yapılacak seçim için kolları sıvayan kampanya ekibi de ilk seçim posterini yayınladı.

SİNAN ATEŞ DE SEÇİM POSTERİNDE

Sosyal medya üzerinden birçok CHP'linin paylaşmaya başladığı posterde Gezi eylemleri sırasında hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz, Ankara uğradığı suikast sonucu öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş, Sakarya'nın Sapanca ilçesinde ormanlık alanda bacakları kesilmiş halde bulunup İstanbul'da ameliyat edilen ancak kurtarılamayan yavru köpek gibi figürler yer aldı.

128 MİLYAR DOLAR VE ANDIMIZ MESAJI

Yine posterde Andımız, 128 milyar dolar, deprem vergileri, sağlıkçılar, Boğaziçi direnişi, çiftçiler ve Türk Lirası gibi mesajlar üzerinden yayınlanan görseller de bulunuyor.

Kılıçdaroğlu'nun ilk seçim posteri ortaya çıktı: Sinan Ateş de var depremde kızının elini bırakmayan baba da

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Ali İsmail Korkmaz Millet İttifakı İsmail Korkmaz Sinan Ateş Enes Kara Ankara Baba Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (38)

Memoli Kacar:

Bence bay bay kemal, Reis ile yola devam inşallah..

419
355
yanıtYanıtla
salih uslu:

ne kemal ne meral daha iktidar olmadan post kavgası yaşıyorsunuz. sizden bu ülkeye hayır gelecek gibi gözükmüyor

406
357
yanıtYanıtla
Halil Bagır:

Artık milletin cebi dolacak, yandaş ve trollerinki gidecek. By by heppınız

387
347
yanıtYanıtla
Blackened:

Bunlar mı milletin cebini dolduracak? La nerde görülmüş ithal fondaslarla, danismanlarla karnı doyan ülke? Daha hamburgercide kimlerle ne pazarlığı yaptı cevabı yok! Bunlar sizi iyi yiyor da biz yemeyiz. Size afiyet olsun

yanıt84
yanıt52
Nazmi:

Suyun yönü degisecek artik millet degil hepsini biz yiyecegiz demek istiyor! Ankara belediyesinin iyi partililere ihaleleri gibi..

yanıt2
yanıt0
bekir yapici:

yani sence simdi millet refah huzur icindemi veya senin cebinde kac kurusun var coluk cocugunla bir restoranta tatile gidebiliyormusun tabi sende yandas olarak Türkiyenin kaymagini yiyenlere dahilsen tabiki o zaman savunursun.

273
325
yanıtYanıtla
Dentgeatio :

Seni kuşe kağıda altınlarla, elmaslarla bassalar da yine vasıfsız, iş bilmez birisin. Boşuna bu poster sevdaların

286
262
yanıtYanıtla
erman genç :

Heybetini gizli Tut Yiğidim Serçeleri korkutuyorsun :)))

266
180
yanıtYanıtla
Erdal Bolluk:

Absürt komedia.

228
201
yanıtYanıtla
Onder Yildiz:

deprem vergisi ,128 milyar dolar,yabancilara satilan evler arsalar fabrikalar,liradaki devaulasyon,Türkiye nin mülteci kampı olması,otv,kdv,uçuk kaçık ev fiyatlari kiralar hepsi sana komedi olarak geliyor değil mi?)

yanıt0
yanıt1
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title