Haberler

Akşener bu işe ne diyecek? Kılıçdaroğlu'nun "Benimle misiniz?" çıkışına İYİ Partililerden manidar yorum

Güncelleme:

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz günlerde partililere seslenerek "Bu yolda benimle misiniz?" diye sorması büyük yankı uyandırmıştı. Kılıçdaroğlu partisinden destek görürken İYİ Partili Tamer Kayaalp, "Akşener bize dönüp, 'Benimle misiniz?!' derse; ben kendim ve yol arkadaşlarım adına utanırım." paylaşımı yaptı. Diğer bir İYİ Partili Lütfü Türkkan ise bu mesaja "Ben de" diyerek destek verdi.

Adı sık sık cumhurbaşkanlığı adaylığı için anılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde ses getiren bir konuşma yapmıştı. Kılıçdaroğlu, adaylığını açıkladığı şeklinde yorumlanan konuşmasında, "Özgürlük, doğruluk, adalete susamış halka kurtuluşu beraber getireceğiz ama şunu da artık bilme zorundayım. Gerçekten benimle birlikte misiniz? Bazılarınızın sesi çıkmıyor. Bazılarınızın da isteyerek ya da istemeyerek zarar verdiğini de görüyorum. Ama artık karar verin. Beraber yenecek miyiz, yenmeyecek miyiz? Benimleyseniz benimle olduğunuzu da artık hissetmek istiyorum. Sırtımı size yaslayacağımı bilmek istiyorum. Benimle birlikte misiniz?" demişti.

SÖZLERİ BÜYÜK SES GETİRDİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Her koşulda Sayın Genel Başkanımızın" ifadesini kullanmıştı. ABB Başkanı Yavaş da bir paylaşım yaparak, "Adil yarınlar, huzurlu bir gelecek için her zaman yanınızdayım" mesajını vermişti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun toplantıya damga vuran sözleri sonrası çok sayıda sosyal medya kullanıcısının "#yanındayım" etiketiyle paylaşımlar yapmasının ardından hashtag Twitter'da kısa sürede TT olmuştu.

"AKŞENER BANA SORSA UTANIRDIM"

Ancak bu sözlerin ittifak ortağı İYİ Parti tarafından çok hoş karşılanmadığı iddia edildi. Hatta İYİ Parti Kurucu GİK Üyesi Tamer Kayaalp sosyal medya hesabından, "Bir gün genel başkanımız Akşener, bize dönüp, 'Benimle misiniz?!' derse; ben kendim ve yol arkadaşlarım adına utanırım." paylaşımı yaptı.

Kılıçdaroğlu'nun 'Benimle misiniz?' çıkışına İYİ Partili isimlerden sert yorum: Akşener bize bunu sorsa utanırdık

DESTEK DE GELDİ

Bu paylaşımın altında başka bir İYİ Partili Lütfü Türkkan da destek mesajı paylaştı. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Türkkan, "Ben de" yazarak Kayaalp'le aynı fikirde olduğunu belirtti.

Kılıçdaroğlu'nun 'Benimle misiniz?' çıkışına İYİ Partili isimlerden sert yorum: Akşener bize bunu sorsa utanırdık

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğlu Meral Akşener İYİ Parti Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500

Yorumlar (10)

Hamit Gündoğdu:

Kılıçdaroğlu niye böyle bir soru sordu acaba!? Çok basit cevabı var bunun. İşleyen ve anlaşma ile olan birliktelik masa dışı ve CHP tarafından ön plana çıkartılan bir HDP sorunu var. Kusura bakma Kılıçdaroğlu ben yokum derdim. Dayatma yapmana ise kullen hayır.

30
9
yanıtYanıtla
Hakan Soyadi:

6 farklı düşünce grubunu tek masada toplamak kolay değil milletin her kesimini temsil etmek kolay değil farklı sesler çıkacak tabi orada korku düzeni yok çünkü

11
15
yanıtYanıtla
Nazlı Muhip:

Ne goy goy yapıyorsunuz utanirlarmis da falan fistan. Aksenerle olmasanız iyi partide Ne işiniz var acaba?

21
5
yanıtYanıtla
GERÇEKÇİ...!!!!!:

SORACAK TABİKİ ADAM,, 9 SEÇİM KAYBETTİKTEN SONRA İLLAKİ EMİN OLMASI LAZIM YANINDAKİLER ONUNLAMI,, Bakalım son durak neresi olacak Kemal beyin, nereden icazet alacak, kimlerin olurunu alacak, merakla takip ediyoruz altılı masa gündemini...

14
7
yanıtYanıtla
Sadık:

Kemal Bey kendi etrafındakilerin güvenini alamamış demek.

14
3
yanıtYanıtla
seyfullah aydın:

olabilir ama en doğrusunu yapıyor yola çıkarkenyol arkadaşlarının etrafındakilerin görüşününü alıyor ...başkaları?... gibi tek başına karar vermiyor demokratik şekilde hareket ediyor bunda utanılacak hiç bir şey yok

yanıt2
yanıt9
bekir yapici:

partilerin icindeki bazi kisiler baskanlarin ikazina ragmen niye ikide bir aciklama yapma ihtiyaci hissediyorlarlar dersiniz acaba isimlerini duyurmak icin kendi reklamlarinimi yapiyorlar yoksa maksat millete ragmen pismis asa su katmakmi parti icinde konusulur tartisilir ama disarda partiye zarar verecek aciklamalar yapmak maksatlidir

5
11
yanıtYanıtla
Zamanla Akıllanan Adam:

biz sadece bundan değil. bay kemal'in kendisinde de utanıyoruz.

10
4
yanıtYanıtla
ilhan kır :

imamoğlu belediye başkanlığını yapamadı ki...

9
5
yanıtYanıtla
seyfullah aydın:

bir siyasetçinin söylemleri her zaman kusursuz olmaz ezik der çürük der kırık der illet zillet der olabilir nihayetinde o da Allahın bir kulu ama yanlışının farkına varıp düzeltirse sorun yok düzeltmiyorsa söyledikleri onun karşısındaki hakkındaki görüşüdür

4
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title