Haberler

Kılıçdaroğlu'nun "13 Şubat'ta adayımızı açıklayacağız" sözlerine İYİ Parti'den itiraz: Son bildiride böyle bir bilgi yok

Güncelleme:

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Saadet Partisi'nin ev sahipliğindeki toplantıda 13 Şubat'ta kamuoyuna cumhurbaşkanı adayımızı açıklayacağız" sözlerine İYİ Parti'den itiraz geldi. Cumhurbaşkanı adayının 13 Şubat'ta açıklanıp açıklanmayacağı ile ilgili soruya yanıt veren İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, "Son açıklanan altılı masa toplantısındaki bildiride, 13 Şubat'la ilgili toplantı gerçekleştirileceğine yönelik bir bilgi mevcut. Ama adaylık açıklamasına yönelik bir bilgi mevcut değil." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim tarihini "14 Mayıs" olarak açıklamasının ardından Türkiye seçim havasına girdi. AK Parti ve MHP'den oluşan Cumhur İttifakı, adayını Cumhurbaşkanı Erdoğan olarak aylar öncesinden açıklarken, 6'lı Masa ise henüz adayını duyurmuş değil. Millet İttifakı'nın Ortak Politikalar Mutabakat Metni, altı siyasi parti genel başkanının katıldığı toplantıda açıklandı. 9 ana başlık, 2 binin üzerinde maddenin yer aldığı metin, aynı zamanda muhalefetin seçim beyannamesi olma özelliği taşırken, adayla ilgili net bir bilgi yer almadı.

KILIÇDAROĞLU: 13 ŞUBAT'TA ADAYIMIZI AÇIKLAYACAĞIZ

6'lı Masa bir sonraki toplantısını 13 Şubat tarihinde Saadet Partisi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirecek. Bu toplantının öncesinde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken bir açıklama geldi. Kılıçdaroğlu, dün katıldığı canlı yayında "Saadet Partisi'nin ev sahipliğindeki toplantıda 13 Şubat'ta kamuoyuna cumhurbaşkanı adayımızı açıklayacağız" ifadelerini kullandı.

"ADAYLIK AÇIKLAMASINA YÖNELİK BİR BİLGİ MEVCUT DEĞİL"

İyi Parti'den Kılıçdaroğlu'nun sözlerine itiraz gibi bir açıklama geldi. Cumhurbaşkanı adayının 13 Şubat'ta açıklanıp açıklanmayacağı ile ilgili soruya yanıt veren İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, "Son açıklanan altılı masa toplantısındaki bildiride, 13 Şubat'la ilgili toplantı gerçekleştirileceğine yönelik bir bilgi mevcut. Ama adaylık açıklamasına yönelik bir bilgi mevcut değil." dedi.

"DEĞERLENDİRMEMİZİN ARDINDAN İYİ PARTİ KARARINI ORTAYA KOYACAK"

Zorlu sözlerine şöyle devam etti: "Ama prosedür olarak. 13 Şubat öncesinde liderler arasında bir görüşme trafiği olacak ve bizim en başından beri söylediğimiz husus var: Nihai adaylık tartışmasının isimler üzerinden masada olduğu bir aşamada, biz mutlaka yetkili kurullarımızı toplayacağız. Bu değerlendirmemizin ardından da nihai olarak İYİ Parti, kararını ortaya koyacaktır."

Mesut Şahin
Haberler.com - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Kürşad Zorlu Altılı Masa İYİ Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (60)

Sabbah Kahvaltı Şarküteri:

Tayyip Erdoğan yine kazanacak. Bu kafayla 66 lı masa da olsa hikaye!!!

104
27
yanıtYanıtla
Tahsin Şeherli:

Benim oyum millet ittifakına yolsuzluk yapan bizden diye kayırma olmamalı bir değişiklik olmalı

30
96
yanıtYanıtla
Arda Yıldız:

Bunlardan umudu olan varmı hala? Şu masadaki 6 lının resmine 5 saniye bakınca koşa koşa Recep Tayyip Erdoğana oy veresi geliyor İnsanın.

99
22
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Allah'a şükür aç değilim, açıkta değilim evimde var arabamda askerimiz düşmana göz açtırmıyor öyleyse maceraya ne gerek var, Erdoğan'la devam vesselam....

81
31
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Sakin ,sakin .. Beş ayrı görüşü paylaşan partilerin bir araya gelip program açıklamaları ve buna uyacaklarını belirtmeleri büyük başarı . Başarı değil mucize . Ufak tefek anlaşmazlıklar olacaktır. İstikbal gençlerde...

63
45
yanıtYanıtla
Yorumcu Davut :

açıklayamazsınız boşuna milleti oyalamayın. sizin üstleriniz verecek kararı..

82
25
yanıtYanıtla
Erdem Bayram:

Bunlardan ülkeye en ufak bir hayır gelmeyeceği sağlama üstüne sağlama yapılmıştır. Eski koalisyon günlerine döndürmek istediklerinide kendileri ilan ettiler. Kör olmak lazım. Konuşmaya gerek yok.

68
23
yanıtYanıtla
ayh:

Troller is basinda yine !

22
65
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Ben rast gelmedim belkide atlamisimdir. Ama ne yazayım dedim. C.B. külliyesi devletin işletiminde lux bir turistik otele veya öğrenci yurduna dönüştürülmesi gerekir en az 3-5 bin öğrenciye yurt olur.

21
65
yanıtYanıtla
happy:

ülkeye gelenleride her gün bir ortak götürür evine 6 lı masada,kalan 1 günde pazara denk gelir oldu bitti değil mi ?

yanıt39
yanıt10
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title