Haberler

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye Sinan Ateş çağrısı: Kapısına gelen polislere hakaret eden ismi polise teslim et

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş suikastı üzerinden kendisine sert sözlerle yüklenen MHP lideri Bahçeli'ye yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, "Yanında cinayetin azmettiricilerini barındırıyorsun, teslim edeceksin. Bir şehit var ortada, bu kan yerde kalmayacak. Kapısına gelen polislere hakaret eden azmettiriciyi teslim edeceksin. Bu kadar net söylüyorum" diye konuştu.

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in Ankara'nın göbeğinde suikasta kurban gitmesi Türkiye siyasetindeki gerilimi de tırmandırdı. MHP lideri Bahçeli'nin Sinan Ateş cinayeti üzerinden kendisine yönelik sert sözlerine, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün partisinin grup toplantısında yanıt verdi.

"BAĞIR BAHÇELİ BAĞIR, DAHA ÇOK BAĞIRIRSIN"

Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı; "Bugün çıkmış bağırıyor, bağır Bahçeli bağır, daha çok bağırırsın. Sinan Ateş bizim de evladımızdır. CHP'de ülkücü arkadaşlarımız var. Sinan Ateş onların da evladı, kardeşi, yol arkadaşları. CHP şehidin hakkını savunacaktır. Bu benim CHP ülkücülerine karşı sorumluluğumdur.

"MAFYA İLE FOTOĞRAF VERE VERE YANINDAKİ GENÇLERE YANLIŞ MESAJLAR VERDİN"

Madem bu kadar bağırıyor, çağırıyor söyleyeyim. Yanında azmettiricileri barındırıyorsun, teslim edeceksin. Mafya ile fotoğraf vere vere yanındaki gençlere yanlış mesajlar verdin. Onlar da mafyacılık oynadı, her şeyi berbat ettiler. Bilmiyor muyuz sanıyorsun. Bir şehit var ortada, bu kan yerde kalmayacak. Kapısına gelen polislere hakaret eden azmettiricileri teslim edeceksin. Bu kadar net söylüyorum. Şimdi çık istediğin kadar bağır."

KILIÇDAROĞLU KİMİ KASTETTİ?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Bahçeli'ye yaptığı "Kapısına gelen polislere hakaret eden azmettiriciyi teslim edeceksin" çağrısında bahsi geçen kişinin MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz olduğu iddia ediliyor.

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

Bugün partisinin grup toplantısında kendisini Sinan Ateş cinayetine sessiz kalmakla suçlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklenen MHP lideri Bahçeli şu ifadeleri kullanmıştı; "Dikkat, temkin, sabır, uyanıklık şarttır. Kimse unutmasın kurt kışı atlatır, yediği ayazı unutmaz. Biz bunlara figüranlık yapan onursuzları tanıyoruz. Milletvekilimiz ahlaksızca suçlandı, töhmet altında bırakıldı. Ülkü ocakları hain bir kuşatma altına alındı. Şiddetli bir cephe açılıp, ittifakla harekete geçildi.

"SAYIN KILIÇDAROĞLU SUSKUN DEĞİLİM, GEREKLİ NOTLARI ALIYORUM"

Kılıçdaroğlu'na da sosyal medya mesajıyla suskunluğumuzun nedenini sorma gereği doğdu. Suskunluğumuz asaletimizdendir, bir lafa bakarız laf mı diye bir de söyleyene bakarız adam mı diye... Edebimiz el vermez, edepsizlik edene. Susmak en güzel cevap edebi elden gidene... Sayın Kılıçdaroğlu suskun değilim, seviyesiz ithamlarınızı seyredip gerekli notlarımı aldım, alıyorum.

KILIÇDAROĞLU'NA HODRİ MEYDAN

Sayın Kılıçdaroğlu'na sesleniyorum. Gel tek bir evladımı al yüreğin kaç okka görelim. Teşvik edici kışkırtmalara kapalıyız. Türkiye'yi kavga iklimine çekmek isteyenler şerefsiz kere şerefsizdir. Oyuna gelmeyeceğiz. Biz bir işin önüne değil arkasına ve sonuna bakarız. Bütün kirli çamaşırları, gavur uzantılarını bir bir teşhis ediyoruz."

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Sinan Ateş MHP Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı?
title