Haberler

Kılıçdaroğlu: Muharrem İnce'den randevu isteyeceğiz, uygun olursa ziyaret etmek istiyorum

Güncelleme:

Meclis'te HDP ile yaptığı görüşme büyük ses getiren Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce'nin genel başkanlığını yaptığı Memleket Partisi'ni ziyaret edeceğini açıkladı. Kılıçdaroğlu, "Arkadaşlarımız ziyaret için başvuracaklar. Uygun görürlerse, belirlenen tarihte gitmek istiyorum" dedi.

Türkiye 14 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine kilitlenirken, Millet İttifakı'nın 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Mithat Sancar ile Meclis'te bir araya gelmişti.

"HDP ADAY ÇIKARMAYIP KILIÇDAROĞLU'NU DESTEKLEYECEK"

1 saat süren görüşmenin olumlu geçtiği ifade edilirken, HDP'nin aday çıkarmayarak Kılıçdaroğlu'na destek vereceği iddiası kulisleri hareketlendirdi.

KILIÇDAROĞLU: MEMLEKET PARTİSİ'Nİ DE ZİYARET ETMEK İSTİYORUZ

HDP'nin net kararını bugün basın toplantısıyla duyurması beklenirken, Kılıçdaroğlu verdiği bir röportajla Memleket Partisi'ni de ziyaret etmek istediğini belirtti.

"ARKADAŞLARIMIZ ZİYARET İÇİN BAŞVURACAKLAR"

Genel Başkan Muharrem İnce'den randevu talep edeceklerini belirten Kılıçdaroğlu, Sözcü gazetesinden Deniz Zeyrek'e yaptığı açıklamada "Arkadaşlarımız ziyaret için başvuracaklar. Uygun görürlerse, belirlenen tarihte gitmek istiyorum" diye konuştu.

MUHARREM İNCE'DEN CHP VE İYİ PARTİ'YE İTTİFAK ÇAĞRISI

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ise dün akşam katıldığı bir canlı yayında 6'lı Masa'da yer alan CHP ve İYİ Parti'ye ittifak çağrısında bulundu. İnce, "İttifaklar olabilir mi, tabii ki olur. Mesela Türkiye'ye ittifak öneriyorum; CHP, İYİ Parti, Memleket Partisi. Anayasa'nın ilk 4 maddesini tartışmaz, Türk bayrağını tartışmaz, tarikatları tartışmaz" dedi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Memleket Partisi Millet İttifakı Muharrem İnce Politika Güncel Haberler

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

500

Yorumlar (9)

Yavuz sivas:

Ne gunlere kaldik be yazik

24
19
yanıtYanıtla
Yusuf Çelebi Sarıbaş:

Yoksa 8. başkan yardımcısımı yapacan hah hah hah

24
10
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

Gel Muharrem!..mi diyecek...Yoksa Muharrem beyi aday gösterip, ardından işler mi çevirecek...

22
12
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

adama gel bakalım muharrem dedin gururu incinmiş gibi duruyor adamın gidip gönlünü al oda olmazsa şeker çukulata al belki kandırırsın

21
10
yanıtYanıtla
ercan gurbhetchi:

herkese vaadler veriliyor. Özellikle HDP. Tamam seçimi kazandınız da sonrası ne olacak? Bu sözleri tutmaya gelince?

20
5
yanıtYanıtla
gökhan serdar:

Chp nin atatürk ilkeleri ile bağdaşan bir misyonu vizyonu benim gözümde yoktur atatürkün kurduğu cumhuriyet ülkesini parçalara bölmeye çalışanlarla ortak hareket etmektedir

20
5
yanıtYanıtla
Adana001 Merkez:

Doğru strateji kazandırır.

9
12
yanıtYanıtla
Mali Müşavir:

milli eğitim bakanlığını ince başkana vermek lazım

6
10
yanıtYanıtla
murat b:

HDP ile hangi konularda uzlaştınız bunu milletin bilmeye hakkı var. millet ittifakısınız ya.milletin haberi yok.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title