Haberler

Soylu'nun 6'lı masaya yönelik sözlerine, Temel Karamollaoğlu'ndan sert tepki: Bu iddialar insanın şeref ve haysiyetiyle bağdaşmaz

Güncelleme:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 6'lı masayı hedef alarak sarf ettiği "Allah masa altında kimseye ihanet sözleşmesi imzalatmasın" sözlerine, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'ndan tepki geldi. Karamollaoğlu, "Böyle bir imza iddiasında bulunanları ispata davet ettim. Bu tür iddialar insanın şeref ve haysiyetiyle bağdaşmaz. Yalan söyleyen insanlar şerefsizdir. Belge var diyenler belgeyi ortaya koyamazlarsa şerefsizlik yapmış olurlar. Başka türlü bunun izahı olmaz ya" dedi.

Geçtiğimiz günlerde bir konuşma yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 6'lı masayı hedef almıştı. Soylu, açıklamasında "Kendilerine saygıları yok. Onlar kazanmak için her yolu mubah gören kimliksiz yolun yolcularıdır. Allah masa altında kimseye ihanet sözleşmesi imzalatmasın" ifadelerini kullanmıştı.

KARAMOLLAOĞLU'NDAN YANIT GELDİ

Soylu'nun bu sözlerine Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'ndan cevap gecikmedi. Karamollaoğlu, haftalık olağan toplantısında gündeme ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulunurken Soylu'nun sözlerine karşılık verirken sinirlerine hakim olamadı.

"YALAN SÖYLEYEN İNSANLAR ŞEREFSİZDİR"

Süleyman Soylu'nun ifadelerine Temel Karamollaoğlu şu şekilde cevap verdi: "Böyle bir imza iddiasında bulunanları geçmişte ispata davet ettim. Hele de devlet yönetiminde bulunup da bu iddiaların arkasından bir belge ortaya koyamayanlar şereflerini ortaya koymuş manasına gelir. Ne demek ya masa altında bu iddialarda bulun. Bu tür iddialar insanın şeref ve haysiyetiyle bağdaşmaz. Yalan söyleyen insanlar şerefsizdir. Belge var diyenler belgeyi ortaya koyamazlarsa şerefsizlik yapmış olurlar. Başka türlü bunun izahı olmaz ya. Siz herkese hakaret edeceksiniz bulunduğunuz makamdan dolayı da kendinizi onların üstünde görmeye kalkacaksınız, bu iddialarda bulunacaksınız. Hadi oradan sahtekarlar! Bu dizlerinin titrediğini gösteriyor artık. Çözüm üretemiyorlar"

Kaynak: Haberler.com / Politika

Temel Karamollaoğlu Süleyman Soylu Twitter Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (3)

ismail bey :

Bazen imzalar kalemle atılmaz. O masaya oturduysan, gelip, gittiyseniz, sen dinine sövenede, askerine polisine ve vatandaşına kurşun sıkanlarada EYVALLAH demişsindir..

0
0
yanıtYanıtla
Fakır:

Temel: Türkiyede 70 küsür makam arabası var hepsi lüks mercedes, yani renoya binsen nolur. Muhabir: Sizin makam arabanız ne acaba? Temel: Eeee şey mercedes

0
0
yanıtYanıtla
Ahmet AKGÜL:

milli görüşçü olarak. ağzını bozmasan iyiydi. ilk ağzını bozan milli görüşçü olarak tarihte yerini aldın.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title