Haberler

Kamalak'tan Kayseri Barosu'na Ziyaret

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Kayseri Barosu Başkanı Fevzi Konaç’ı ziyaret etti.

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Kayseri Barosu Başkanı Fevzi Konaç'ı ziyaret etti.

Partisinin belediye başkan adaylarını açıklamak üzere Kayseri'ye gelen SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Kayseri Barosu Başkanı Fevzi Konaç'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fevzi Konaç, "Hukukçu kimliğiniz ile genel başkanlık kimliğiniz ile bağımsız yargıya katkı sağlayacak güzel çalışmalarınız için dua ediyorum. Bir meslektaş olarak bizi çok iyi anlayacaksınız ki savunmanın da gittikçe yok sayıldığı bir süreçten geçerken sizin de çalışmalarınız bize umut verecektir diye düşünüyorum. Bizlerin bu süreçten geçerken katkı sağlamanız noktasında da çok ciddi beklentileri var. Allah yar ve yardımcınız olsun" dedi.

"HAKİMLERİMİZ DAVA DOSYALARINI EVLERİNE GÖTÜRÜYOR"

SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak da hakimlerin dava dosyalarını evlerine götürdüğünü söyledi Kamalak, "Hukuk netice itibarı ile her ülkenin halk mekanizmasıdır. Hukuk herkese lazımdır. Hukuku da zamanımızda en iyi ifade edecek olan kesimin avukatlar olduğu kanaatindeyim. Mahkemelerimizin yükü son derece ağırdır. Hakimlerimizin birçoğu dosyalarını eve götürmek zorunda kalıyor. Gerçeğin ortaya çıkmasında avukatlarımıza ciddi görevler düşüyor. Hakimlerimiz, savcılarımız iyi niyetli olsa da ağır yük karşısında her alana yetişemiyorlar. Türkiye'de en ziyade suistimal edilen müesseselerden biri olduğu kanaatindeyim" ifadelerini kullandı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mustafa Kamalak Fevzi Konaç Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title