Haberler

İYİ Partililer Akşener'in İmamoğlu ve Yavaş hamlesini konuşuyor: Kılıçdaroğlu'nu 'kazanacak aday' yaptı

Güncelleme:

Türkiye 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere kilitlenirken, İYİ Parti kulislerinde Meral Akşener'in İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş ile ilgili hamlesi konuşuluyor. İki ismi cumhurbaşkanı yardımcısı yaptıran Akşener'in Kılıçdaroğlu'na 6.5 puan kattığı ve "seçimi kazanacak aday" konumuna getirdiği öne sürülürken, bu hamlenin İYİ Parti'ye ise toplamda 2.5 puan kaybettirdiği ifade ediliyor.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in cumhurbaşkanı adayının belirlenme sürecinde Millet İttifakı masasından kalkmasının faturasına dair partide dikkat çekici hesaplar yapılıyor.

KILIÇDAROĞLU'NU "KAZANACAK ADAY" YAPTI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın cumhurbaşkanı yardımcısı yapılması kararı ile aşılan krizi değerlendiren İYİ Partililere göre Akşener, Kılıçdaroğlu'nu "kazanacak aday" yaptı.

İYİ PARTİ CİDDİ BİR OY KAYBINA UĞRADI

İYİ Partililere göre iki belediye başkanının cumhurbaşkanı yardımcısı yapılması kararıyla Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu'na bir anda 6.5 puan kazandırıldı, seçimi almasının önü açıldı. Ancak anketler bu süreçte İYİ Parti'nin ise ciddi bir oy kaybına uğradığını gösteriyor.

"SEÇİM SAHASINDA KAYIPLARI TELAFİ EDECEĞİZ"

Gazeteduvar'ın haberine göre bu kaybı doğrulayan İYİ Partililer, "Oylarımızda yüzde 2.6 düşüş oldu. 1.5 puanı topladık. Gerisini de seçim sahasında kısa sürede toplayacağız" diyor.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ekrem İmamoğlu Meral Akşener Mansur Yavaş İYİ Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

500

Yorumlar (40)

Vatan Mehmetcik:

Yürüyen merdivene tersten binen, İl olan Çorum'a Konya'ya Ülke diyen, Mersin'in Güneydoğuda olduğunu söyleyen, iki kelimeyi önünde kağıt olmazsa söyleyemen Kılıcdaroğluna oy verilmez.

338
398
yanıtYanıtla
Sevda Gül :

Aynen!!!

yanıt123
yanıt58
Vatan Mehmetcik:

Biz artık 1930 Chp si değiliz diyerek Atatürk'ü inkar eden Kılıcdaroğluna oy verilmez. Gerçek Atatürkçüler ve gerçek Ulusalcı yurtdaşlar Kılıçdaroğluna oy verilmez. Size Atatürkçülüğüde Ulusalcılığıda yok ettirmiyeceğiz Kılıcdaroğlu

253
436
yanıtYanıtla
Bekir Coban:

Iyi parti ideolojisi RTE ni yikmak üzere kurulan bir partidir.. Baska bir tirti yok. Allah muhafaza Yarin basa gelseler hergun bunlarin kavgalariyla uyaniriz. Ülke olarak bu kisir durumdayiz malesef.. malesef bu durumda oyum Erdogana

560
112
yanıtYanıtla
Bekir Coban:

Iyi parti ideolojisi RTE ni yikmak üzere kurulan bir partidir.. Baska bir tirti yok. Allah muhafaza Yarin basa gelseler hergun bunlarin kavgalariyla uyaniriz. Ülke olarak bu kisir dongu durumdayiz malesef.. malesef bu durumda oyum Erdogana

385
193
yanıtYanıtla
Halil yılmaz:

Meral Akşener’in hamlesiymiş pehh. Geri vites için bir kılıf bulalım dediler bunu buldular. İşiniz gücünüz yalan dolan. Sözünün arkasında 48 saat duramayan insanlarsınız

406
114
yanıtYanıtla
Serkan Ilkeli:

İyi parti iyidir.Meral hanım Super bir vatanseverdir.

116
380
yanıtYanıtla
Hikmet Cakir:

belli coookkk vatansever oldugu

yanıt54
yanıt6
Yücel AtaBir:

Şu ezanlarki şaadetin dinin temeli ebedi benim yurdumun üstünde inlememeli diyen chp li eski milletvekili sera kadıgil gibilerine tıpış tıpış gel oy ver onları yücelt diyorsunuz yav he he meral seninde ne oldugun belli degil bunlara halk durması gerektigi yeri belirtmeli

166
294
yanıtYanıtla
Ilhan Capar:

Geçin bunları. Meral 2 yıldan beri anket yaptırıyor. en iyi meral biliyor kılıçtaroglunun kazanamayacagını

322
114
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title