Haberler

BTP lideri Hüseyin Baş'ın "Beni ittifaka alın" çağrısına İYİ Parti'den sonra CHP'den de yanıt geldi

Güncelleme:

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş'ın "Beni Millet İttifakı'na alsınlar" çağrısına İYİ Parti olumlu yanıt verirken, CHP'den de bir açıklama geldi. Grup Başkanvekili Engin Özkoç, ''CHP de sıcak bakar. Gayet de büyük memnuniyet duyarız. Bu kararı alacak olan sayın genel başkanlardır. Elbet otururlar, bununla ilgili birlikte bir davet verirler mi, vermezler mi tartışırlar. Ama bizim bakış açımız aynen böyledir" dedi.

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş dün yaptığı açıklamada, "Beni Millet İttifakı'na alsınlar. Daha açık bir çağrı da olamaz" diyerek Millet İttifakı'na katılmak istediklerini belirtti.

İYİ PARTİ'DEN YEŞİL IŞIK

BTP lideri Hüseyin Baş'ın bu çağrısına İyi Parti'den olumlu yanıt geldi. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Sayın Hüseyin Baş görülmektedir ki kaygılarımızın ve hassasiyetimizin ortaklığı milletimizin geleceği için yegane buluşma noktamızdır. Büyük Türkiye idealine inanmış Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener ve İYİ Partimiz sizleri Millet İttifakı'nda görmekten mutluluk duyacaktır'' ifadelerini kullandı.

CHP'Lİ ÖZKOÇ: MEMNUNİYET DUYARIZ

İYİ Parti'den sonra 6'lı masadaki diğer partilerin nasıl bir tutum sergileyeceği merak konusu oldu. Konuyla ilgili çok geçmeden CHP'den de bir açıklama geldi. CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında Hüseyin Baş'ın bu çağrısıyla ilgili yöneltilen soruya "CHP de sıcak bakar. Gayet de büyük memnuniyet duyarız. Bu kararı alacak olan sayın genel başkanlardır. Elbet otururlar, bununla ilgili birlikte bir davet verirler mi, vermezler mi tartışırlar. Ama bizim bakış açımız aynen böyledir" cevabını verdi.

KARAMOLLAOĞLU SICAK BAKMIYOR

Öte yandan Bağımsız Türkiye Partisi'nin Millet İttifakı içerisinde yer almasına Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu pek sıcak bakmıyor. Hüseyin Baş da bununla ilgili yaptığı açıklamada "Temel Bey'in şöyle söylediği bana iletildi: 'Ya onlar çok Atatürkçü bir parti.' Ben şok içinde kaldım" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Millet İttifakı Hüseyin Baş İYİ Parti Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (21)

Zübeyir Kıvrak:

KIYIDA KÖŞEDE NE YOLUNU ŞAŞIRMIŞ PARTİ VARSA HEPSİNİ BİR ARAYA TOPLAYIN BARİ NAL TOPLARKEN ZORLANMAYIN

387
385
yanıtYanıtla
ekrem celebi :

benıde alın masaya hanemızde 6 oy var..akp ye oy vermeyecegımde sıze hıc vermeyecegım ne oldugunuz bellı degıl amacınız yok amacınız sadece ıktıdarı ele gecırmek sonrada bırbırınıze duseceksınız..yemın ederım.zaten sımdıden anlasamıyorsunuz

322
365
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Temeli gönderin onu alın

270
88
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

En isabetli karar olur, iyi düşünmüşsünüz.

yanıt2
yanıt3
Bilir Kişi:

Emice bence seni alsınlar. Ortamı yumuşatırsın sen orada :)

yanıt2
yanıt1
Mustafa ESMER:

Nasılsa yamalı bohça, gel sen de gel. Şu ekonomik ortamda dahi kendinize guvenip adam gibi secmen karsisina cikmak yerine etinden ne koparırsam mantığı ile hareket ediyorsunuz ya kotktugunuz yine basiniza gelecek!

27
46
yanıtYanıtla
Fatih Aydogdu:

Bremen mızıkacıları gibi oldu bu toplulukta hadi hayırlısı bakalım

18
32
yanıtYanıtla
Qwe Qwe:

Önüne geleni alıyorlar. Herkes ayrı bir kafada. Herkes farklı bir siyasi görüşte. Nasıl anlasacaksiniz. Birbirinizi yersiniz olan millete bu ülkeye olur. Sizin amacınız kazanmak iktidar olmak değil ki, amacınız Tayyip i yıkmak. O gitsin de yeterki.

20
23
yanıtYanıtla
ilker ertan:

Mahşerin dört atlısı da gelse Reis i deviremeyeceksiniz!

15
18
yanıtYanıtla
Hsn:

6 1li masaya saksı olabilirsin belki

13
13
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title