Haberler

İYİ Parti binasına düzenlenen saldırı sonrası Arınç'tan dikkat çeken provokasyon uyarısı

Güncelleme:

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, İYİ Parti'nin İstanbul İl Başkanlığı'na yapılan silahlı saldırıyı kınayarak, tüm siyasilere ve vatandaşlara, seçim öncesi tüm provokasyonlara karşı itidalli olma çağrısı yaptı.

İYİ Parti'nin Zeytinburnu'nundaki İstanbul İl Başkanlığı binasına kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı kamuoyunda geniş yankı uyandırırken, polis ekipleri pencereye isabet eden mermi örnekleri üzerinden saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

SALDIRIYLA İLGİLİ TAHKİKAT BAŞLATILDI

İstanbul Valiliği, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı binasına yapılan silahlı saldırıyla ilgili tahkikat başlatıldığını açıklarken, saldırı sonrası eski TBMM Başkanı Bülent Arınç'tan da dikkat çeken bir paylaşım geldi.

BÜLENT ARINÇ'TAN SALDIRI SONRASI PROVOKASYON UYARISI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e geçmiş olsun dileklerini ileten Arınç, tüm siyasileri ve vatandaşları seçim süresince olabilecek tüm provokasyonlara karşı itidalli olmaya davet etti.

"TÜM SİYASİLERİ VE VATANDAŞLARIMIZI İTİDALE DAVET EDİYORUM"

Arınç paylaşımında şu ifadeleri kullandı; "İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığına yapılan silahlı saldırıyı kınıyor, Genel Başkan Sayın Meral Akşener'in şahsında tüm İYİ Parti ailesine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Seçimin yaklaştığı bugünlerde belirli odaklarca kasıtlı olarak yapılması muhtemel provokasyonlara ve kışkırtmalara karşı tüm siyasileri ve vatandaşlarımızı itidale davet ediyorum. Seçim propaganda sürecinin ve seçimin sağlıklı bir şekilde son bulmasını ve her seçimde olduğu gibi sonunda kazananın millet iradesi ve aziz milletimiz olmasını temenni ediyorum."

İYİ Parti binasına düzenlenen saldırı sonrası Arınç'tan dikkat çeken provokasyon uyarısı

İYİ Parti binasına düzenlenen saldırı sonrası Arınç'tan dikkat çeken provokasyon uyarısı

İYİ Parti binasına düzenlenen saldırı sonrası Arınç'tan dikkat çeken provokasyon uyarısı

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (6)

Sahi :

Bunu yapan kesinlikle ya millet ittifakı ya pkk

33
51
yanıtYanıtla
FATİH ARSLAN:

Sen ne kadar itici bir varlıksın. Senden dolayı iktidara oy yok benden. Senin gibileri görmemek için yeterli sebep..

48
23
yanıtYanıtla
siyah.beyaz:

kendileri çalıyor kendileri oynuyor derlerya aynı ..)

26
22
yanıtYanıtla
idris Demirci:

Sadece gündemde kalmak için beyanat veriyor. Sen demeseydin hiç kimse dikkatli olmayacaktı.

38
5
yanıtYanıtla
Adem Karabıyık:

Anlaşılan yaptığınız yorum doğrultusunda sahi den olayın faillerini ele geçirmiş ve itiraf etmelerini sağlamışsınız. Failleri hemen polise teslim edin.

24
7
yanıtYanıtla
Ercan akdeniz:

Ee artık 6 'lı masaya silahlı ekipte ortak oldu bu tür oyun düzen seçim çalışması yapılabilir.

4
19
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title