Haberler

Bu sabah sinyali verdi, akşam ateşi yakacak! Tüm gözler İmamoğlu'nun yapacağı fetih konuşmasında

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı seçimini kaybetmesinin ardından, cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sessiz kalması dikkat çekti. İmamoğlu sabah yaptığı açıklamada "değişim" vurgusu yaparken; kulislerde Kılıçdaroğlu'nun istifa etmesi gerektiği konuşuluyor. İmamoğlu'nun ise İstanbul'un Fethinin 570. yıl dönümü nedeniyle bu akşam yapacağı konuşmada önemli mesajlar vereceği tahmin ediliyor.

Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. turda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zaferi ile sonuçlandı. Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu ise yenilginin ardından "Mücadeleye devam" mesajı verdi.

"AYNI ŞEYLERİ YAPARAK FARKLI SONUÇ BEKLEMEYECEĞİZ"

Bu noktada gözler, sonuçların netleştiği akşam saatlerinde sessizliğe gömülen Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na çevrildi. Sabah saatlerinde bir açıklama yapan İmamoğlu, "Sakın ama sakın umutsuzluğa kapılmayın. Kimse endişe etmesin, her şey yeniden başlıyor. Unutmayın, değişmeyen tek şey değişimdir. Aynı şeyleri yaparak farklı sonuç asla beklemeyeceğiz artık. Yolumuz uzun, gençliğimiz var. Bana inanın, her şey çok güzel olacak." ifadelerini kullandı.

KULİSLER KAYNIYOR

İmamoğlu'nun uzun süren sessizliği ve "değişim" temalı açıklaması siyaset kulislerini hareketlendirdi. Kulislerde, bir kez daha seçim mağlubiyeti alan Kılıçdaroğlu'nun istifa etmesinin beklendiği vurgulanırken; İmamoğlu'nun ise fitili ateşleyerek CHP'nin başına geçmesi gerektiği savunuluyor.

GÖZLER, AKŞAM YAPACAĞI KONUŞMADA

Öte yandan İstanbul'un Fethinin 570. yıl dönümü nedeniyle herkesi akşam saat 19.30'da Maltepe'ye davet eden İmamoğlu'nun; burada yapacağı konuşmada da önemli mesajlar vereceği öğrenildi.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğlu Seçim 2023 Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (19)

ibrahim sarı:

Bence İmamoğlu atina belediye başkanı olsun. Oraya daha çok yakışır

333
62
yanıtYanıtla
Kadir Kara:

babadan oğula al birini vur ötekine, koskoca memlekette chp nin eline kaldığı tiplere bak, yazıkk...

315
63
yanıtYanıtla
er dgn:

Kimi istiyorsun sen söyle bakalım. CHP'nin başına kim gelirse gelsin yorumunuz bu olacak. Çünkü partizansınız tarafsınız. O yüzden yorum yapman bile saçma koçum ;)

yanıt11
yanıt34
Gazi Kaya:

Bu geleceğine kemal kalsin daha iyi, bu çok sinsi tehlikeli bir adam. Yunana göndersek iyi olur

278
67
yanıtYanıtla
özgün özen :

buna gene hiç oy vermem ben düzgün biri gelsin chp nin başına harbi vatanını seven biri.

237
90
yanıtYanıtla
Ercan cıftcı:

imamoğlu tarihi hata olur.

247
47
yanıtYanıtla
Gökhan Altaylı:

Hayır ya lütfen kılıçdaroğlu gitmesin. Biz kılıçdaroğlu gibi birisini bir daha bulamayız. Sağ olsun onun sayesinde sayısız defadır iktidar olduk:))

241
34
yanıtYanıtla
Vscorpion:

:) Olsun bu gelsin bunu daha kolay yeneriz. Gittiği her yerde kargaşa çıakrdığı için halk buna daha fazla tepkili bu gelsin daha iyi :)

yanıt13
yanıt0
Ali Çokal:

5 yıl da ne fetihler yaparız.Sizin o sığındınız batıyı bile fethederiz.Allah'ımıza şükürler olsun ki keskin viraj dönülmüştür.Yolun açık olsun Türkiyem.İslam alemi ile tek yürek olma zamanıdır.

198
43
yanıtYanıtla
oğuz şengül:

siz harbi ayakta uyuyorsunuz islam alemiymiş :) 5 yıl sonra afganistan en iyide irana dönecen

yanıt20
yanıt108
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title